2016. október 19., szerda

Süttői mészkő falburkolat

Többféle megmunkálással, kereszt-vágott, ‘márványmintás’ süttői mészkőből. Munkatársunk segítségével válasszák ki otthonuk mészkő burkolatát! Jura mészkő előnyei.


Senki más otthonában nem lehet az Önéhez pontosan hasonló. Porózus, de minimálisan lyukacsos.

Nem koszolódik a lyukak mentén, ezért kültérben padlólapként is kiválóan használható. Mi a süttői kővel azonos minőségű és tulajdonságokkal rendelkező török mészkövet is használjuk. Engedje meg, hogy megvalósítsuk álmait és a legszebb kőburkolattal szépítsük otthonát. Jöjjön el hozzánk, várjuk szeretettel solymári telephelyünkön lévő bemutatótermünkben, ahol a magyarországi piacon a legmagasabb minőségű mészkő , márvány, gránit és egyéb természetes kövek óriási választéka található.


Mészkő Pláza: Mészkő , Gránit, Márvány, Kvarcit pala, Gneisz és sok más természetes alapanyag, folyamatosan bővülő kínálat - vásároljon néhány kattintással MEGBÍZHATÓ forrásból! Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése.

Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk. Fertő tó melletti fertőrákosi, a budakalászi és a süttői mészkő. Solnhofeni mészkő előnyei. A Solnhofeni mészkő egyedi. A Föld legkeményebb és legtömörebb mészköve.


Bevásárlóközpontokban, műemléképületekben is kiválóan bírja a terhelést. Kemény, polírozható mészkő , amit az Altmühl völgyében - a márványhoz hasonlóan tömbökben - bányásznak és különféle méretekben értékesítenek. A mészkő -travertin táblákban érkezik hozzánk, és a kívánt méretre vágjuk fel, így teljesen egyedi igényekhez is tudunk igazodni!


Nálunk nem csak megvásárolhatja, hanem el is készíttetheti mészkő -travertinből egyedi elképzelését. Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását. Különböző funkciójú, időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő terméskő burkolatokat kínálunk családi házak, lakóparkok, közintézmények részére garanciával.


A mészkő üledékes kőzet, a keletkezés körülményeitől függően szerkezete lehet tömör, vagy lyukacsos. MÉSZKŐ , TRAVERTIN. Fellelhető bennük kagylók, csigák vázai és ezek a kövületek egyedivé és különlegessé teszik a mészkövet, aminek alapjában véve is kellemes meleg színei vannak. A mai nap a tulajdonos úgy döntött, hogy a szombati nyitva tartást törli és hétfőtől csak előzetes telefonos egyeztetésre nyit ki az irodánk, bemutatótermünk és raktárunk, ezért szíves elnézésüket kérjük.


Kőanyagainkat a világ több pontjáról importáljuk, melyeket az ország legnagyobb kőburkolat bemutatórmében élőben is megtekinthet.

A pint NOEZMI fedezte fel. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Gárdony - keszthelyi mediterrán kő - falburkolat. Bartók Béla Emlékház - külső-belső kőfaragó munkák. Német iskola - csobánkai kő - falburkolata.


Luxusvilla - ürömi mediterrán kő, süttői mészkő. Időtálló, a környezetbe harmonikusan illeszkedő, esztétikus terméskő burkolatok beltérre és kültérre. Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül – megtekintheti terméskő burkolat kínálatunkat.


Merítsen ötletet belőle vagy keressen fel bennünket személyesen, hogy egyedi igényeihez mérten tudjunk burkolat típust ajánlani Önnek. Akciós mészkő burkolat , szabálytalan, vágott, roppantott, csiszolt kőburkolat. Tardosi pattinott márvány és süttői mészkő eladó 4. Mészkő csiszolás, polírozás, lépései.


Süttői antikolt mészkő. Gold Green csillámpala: természetes pala falburkolat , homlokzatburkolat több méretben. Keletkezés: A süttői édesvízi eredetű keménymészkő , a pleisztocén korból származik.


Budai villa - süttői kő. SÜTTŐI mészkő burkolólap - többféle megmunkálással, méretben, egyedi méretre is gyártunk, akár napon belül Önnél lehet, házhoz szállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések