2016. augusztus 9., kedd

Szerencseszámok skorpió

Ha Skorpió vagy, akkor nagy hasznot hozhat neke ha a 9-es számot használod kulcsszámként a kedvenc lottódban vagy bárhol máshol. Minden olyan szám is szerencsét hoz neke amit a 9-re lehet redukálni. A horoszkópban rejlő szerencseszámok.


Ha ön a kos, bika vagy skorpió jegyében született, a szelvényét csütörtökön kellene feladnia. Ez a holdév magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét, mindezt úgy, hogy közben a hűség, az elköteleződés és az őszinteség. Az online szelvényeken a horoszkópja által megadott lottó nyerőszámokat is kipróbálhatja! Tekintse meg a csillagépének megfelelő szerencsenapokat és US Powerballra is alkalmazható ajánlott számokat.


Ki tudja, lehet, hogy a szerencseszám a szerencsanapon megjátszva, akár egy nagy amerikai lottó főnyereményt is hozhat Önek - akár millió dollárt is nyerhet velük. Amikor az ember megtanulja, hogyan hasznosítsa azt a hatalmat, amelyet a szerencseszámok hordoznak magukban, azt is meg kell tanulnia, hogyan maradjon türelmes. Ha azt veszed észre, hogy valami mintha a te érdekedben történne, elkezdesz szerencsés lenni, és megszoko hogy mindig megkapo amit akarsz, akkor türelmetlen leszel, és. Többféle horoszkóp. Csillagjegyek általános jellemzése.


Szerelmi horoszkóp ill. A mai nap folyamán csőstül szakad a nyakába az áldás. Hirtelen egy halom probléma kellős közepén találja magát. This feature is not available right now. Please try again later.


Adatvédelmi irányelvek Ezt a weboldalt a Secure View Services Limited üzemelteti és annak tulajdonában van, 3. Ne maradjon a tükör előtt túl sokáig. Feledkezzen meg félelmeiről és élvezze az élet minden pillanatát. Vegyen részt olyan aktivitásokban, amik nem csak az elmét, hanem a testet is megdolgozt. Könnyen elterelődik majd a figyelme, és szem elől fogja veszíteni a lényeget. Szánjon időt a körülötte levő emberek megértésére és bocsásson meg nekik az elkövetett hibáikért.


A Mars és a Plútó hatása alatt vagy, aminek következtében most titokzatossá, intuitívvá, ugyanakkor racionálissá és határozottá is válhatsz. Nem hiszen a szerencsében, úgy gondolo hogy pénzt csak kemény munka árán lehet szerezni. Mindig jól beosztod a megtakarított pénze és jól átgondolo mielőtt valamibe befektetnél.


Nagy örömet jelent számodra, ha nyugodtan. Szatmári Nóra asztrológus, asztro-coach, Life-coach magazinja, spirituális, természetgyógyászati és önfejlesztő témákkal. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel. Az asztológiában a Bika jegy uralkodó bolygója Vénusz, melynek ekkor, a Bika-Vénusz ideján az ösztönös, érző oldala érvényesül – ellentétben a Mérleg - Vénusz esetével, ahol majd inkább a szellemi elem jut kifejeződésre.


A számmisztika szerint nevünk befolyásolja a szerencsénket, de akár a bajt is vonzhatja. A számoknak fontos jelentősége van az életünkben, ráadásul vannak olyanok, melyek segítségével szerencsét, boldogságot, és pozitív energiát vonzhatunk be az életünkbe. Váltsd valóra álmaid!


Ezek lesznek a szerencsés napjaid áprilisban! Az április sok változást hoz minden csillagjegy számára. Bár, a legtöbb ember inkább az állandóságot szereti, és retteg a változásoktól, nem árt tudni, hogy a változások hozhatnak csak fejlődést az életünkbe. Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Ez a kártyajáték segít feltárni és megoldani egy-egy problémádat témakörben. Nem döntést hoz helyette csupán csak tanácsot kapsz általa. Ha rábízod magad az intuíciódra, és megkapod a választott lapod üzenetét, tudni fogod mit kell tenned.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések