2016. augusztus 19., péntek

Ikea tároló polc

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Mi az, ami rengeteg dolgot elrejt?


Sokféle anyagú, méretű és kialakítású változatból választhatod ki azt, ami belesimul a többi bútorba vagy épp mutatós keretbe foglalja a dolgaidat. Választhatsz előre összeállított kombinációt, de kialakíthatod te magad is az ideális megoldást.

Használd ki tökéletesen a konyhai teret innovatív és sokoldalú fali tárolóinkkal. Nálunk mindent nagyszerű árakon találsz, a polcoktól a fűszertartó polcokig. Akasztóinkkal, sínjeinkkel, tároló konténereinkkel és polcainkkal könnyű kialakítani a fali tárolólehetőségeket. A dobozok és kosarak nem csupán tárolók, melyekbe beledobálhatod dolgaidat. Remekül kiegészítik meglévő bútoraidat is.


Számos stílusban, színben és anyagból készülnek, melyek lehetővé teszik számodra, hogy egy egyszerű, funkcionális tárgyból valami személyeset teremts, aminek a látványa örömmel tölthet el. Otthonodban vannak rejtett zugok. Számos helytakarékos tárolási ötletünk van, hogy ezeket kihasználd.

Nézd meg a kis helyekre tervezett tárolómegoldásainkat, különösen a variálható rendszereinket, de választhatsz kész összeállításainkból is. Mitől lesz teljes a fali polc ? Attól, hogy megvan a polc és konzol (akár egy darabban), és már csak fel kell szerelni. Csak a megfelelő rögzítőeszközökre van szükség – és persze szerszámokra. Böngéssz komplett fali polcaink között, hogy rátalálj a kívánt tárolóra és bemutatóhelyre.


IKEA - BEKVÄM, Fűszertartó polc , nyír, Helytakarékos megoldás a munkalapon. A tömör fa felülete igény szerint csiszolható vagy kezelhető. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Tévét nézni telefonon is lehet, de van valami nagyszerű a hagyományos TV-készülékekben. Folyamatosan bekapcsolva mindig van társaságod.


Vagy összegyűlhet a család az esti filmezéshez (próbáld csak ki telefonon…). Böngéssz TV-állványaink között, és biztosíts a tévédnek is otthont az otthonodban. Ha egy kis időt fordítasz a ruháid tárolására, később rengeteg időt megspórolhatsz. Nézd meg ruhatárolási ötleteinket és rendszerezőinket, például tálcákat, dobozokat és függő rekeszeket. Fedezd fel megfizethető bútorainkat, friss ötleteinket és lakberendezési inspirációinkat, melyek minden pénztárcához és otthonhoz passzolnak.


Találj termékeket és inspirációt, hogy megteremthesd álmaid otthonát.

Vásárolj online vagy a hozzád legközelebb eső áruházban. Még jobban személyre szabhatod a bútort, ha páccal kezeled vagy lefested kedvenc színedre. IKEA - BRUSALI, Könyvespolc, barna, Igény szerint áthelyezhető polcokkal, személyre szabott tárolás. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítő csavarokat ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő csavarokat, amiket külön vásárolhatsz meg.


Kínál Ikea Trofast tároló polc : Eladó a képeken látható szép állapotú Ikea Trofast fenyő tároló polcokkal. Több információ Ezt a pint Piroska. Gyermekszoba - Childs room - Tároló.


Az elmúlt hetek igen elfoglaltak voltak a céggel, így nem sok időm jutott a blogomra irogatni. Pár hónappal korábban bejegyeztem egy előszoba inspirációt. KOSARAK MINDEN HELYISÉGBE. Széles kosár választékunkból biztosan megtalálja az Ön stílusához illőt.


Számos termék közül válogathat: a fonott, műanyag kosarak vagy tároló dobozok tömkelege a kosárbolt érzést kelthetik Önben. Raktár- berendezés Raklapos állványok. Salgó Polc Doboz Polcrendszer Láda Salgó Tarolo Doboz Tárolódoboz Tároló Fémállvány Kosár Karton Doboz Tauro Fadoboz Curver Faláda Ruhafogas Termekválaszték Lakáskultúra A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések