2016. augusztus 9., kedd

Diétás tejpite

Diétás tejpite : ez a süti a magyar fogyókúrázók legnagyobb kedvence Ez a könnyû, tejes sütemény, épp olyan finom, mintha csak a nagyi sütötte volna! A gyümölcsök miatt illatos és zamatos. Mennyei Diétás tejpite recept!


Kipróbálni és belekóstolni nagyon jó érzés volt. Könnyű és diétás , mindenkinek ajánlom.

Ha valamilyen diétás , allergiás vagy egyéb megfontolásból jobban örülnél egy mentes receptnek, akkor a süti tésztájába a fentiek helyett. A tejpite réges-régi kedvenc, akár már a dédinél is kóstolhattad. A tészta fantasztikusan lágy.


Tésztája habkönnyű, egy picit sem fullasztó, sőt, inkább krémesen omlik el a szájban. A benne lévő gyümölcsöktől fantasztikus üde az íze, így ez a szerény tejpite igazán tavaszias és friss! Ha megkóstolo biztos nem bírod ki a második szelet nélkül, de ez kivételesen nem baj.


A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.

Ez a könnyű, tejes sütemény, épp olyan finom, mintha csak a nagyi sütötte volna! Egynemű tésztává keverjük. Egy nagyobb, magas falú tepsit alaposan kikenünk vajjal, és beleöntjük a keveréket. Szeretem a finom és mutatós ételeket.


Ha időm engedi, akkor a konyhában ténykedem és szívesen próbálok ki új dolgokat is. A tudatos táplálkozás kezd beépülni a mindennapjaimba, ezáltal az általam feltöltött receptek egy része újabb alternatívákat adhat mindenki számára. A Nosalty szakácsai a legjobb kipróbált receptjeiket osztják meg képekkel. Más országokban is megvannak a. A francia Limousin megyéből útjára indult sütemény már a 19. Egy igazi görög, szirupos, NEM DIÉTÁS ! Cserébe nagyon finom!


Tudjuk, hogy estére a sovány túró az egyik legjobb fehérje forrás, mivel lassan szívódó fehérjét tartalmaz, de ismerjük el, hogy egy idő után bizony rá lehet unni. A görögök egyszerűen megőrülnek érte! Gyümölcsös tejpite glutén,-laktóz vagy tejmentesen készítve Az egyik legegyszerűbb és leggyorsabban elkészíthető meleg tészta. Tartalmas levesek után második fogásként remek választás, elronthatatlan és bármilyen gyümölccsel nagyon finom lesz.


A hagymát apróra vágjuk, zsiradékon megdinszteljük, majd elkeverjük az őrölt paprikával.

A húshoz hozzáadjuk a rizst, a dinsztelt hagyma kétharmadát, a fokhagymát, tojást és sót ízlés szerint, majd jól összegyúrjuk. A főzelékek már régen túl vannak azon, hogy uncsi, lisztes, szétfőtt zöldségek legyenek furcsa állaggal. Diétás csirkemell variációk (kapásból négyféle, plusz egy lazacos kaja), egyetlen tepsiben, mindössze perc alatt? Egy barátnőm régóta kérlelt, hogy végre készítsem el a diétás gombócka receptjét, mert ő bizony nagyon szereti.


Valahogy ez a projekt sokáig a fiókban lapult, mígnem múlt héten találkoztam egy kedves barátommal és túrógombócot rendelt az étteremben. Olyan klasszul nézett ki a tányéron, hogy egyből beindult a fantáziám. Mivel a húgom névnapját ünnepeltük. A madártej minden gyerek kedvence, de persze nem kell ahhoz hatévesnek lenni, hogy felcsillanjon a szemünk, ha megtudjuk, ez lesz a mai desszert.


Ha még sosem készített madártejet, érdemes előtte átböngésznie receptjeinket, és egy egyszerűbb változatot választani. Ha viszont már rutinos szakács, dönthet egy különlegesebb recept mellett is. Legnépszerűbb receptek: Zsenge borsófőzelék, Borzas csirkemell, Egyszerű vajbabfőzelék, Egyszerű tökfőzelék, Egyszerű.


A legjobb kipróbált receptek egy helyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések