2016. augusztus 16., kedd

Gusztustalan viccek

Ha már túl kell élnünk minden hónapban, legalább találjuk meg a humort benne, lapozd végig a galériát és nevess velünk! Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is. A megoldás betű, most nem írnám le.


Ez egyszerűen gusztustalan.

Nyilvános bocsánatkérést követelek az igaz hitűek nevében! A szerkesztőség válasza: Tisztelt Uram! A párt, a munkásmozgalom eszméi, szimbólumai olcsó, gusztustalan viccek tárgyává lett. Nagyon) Gusztustalan viccek topik.


Rántott csirkés, gyulai kolbászos, főtt tarjás és kacsatepertős: a magyaros szusi pont olyan, mint a japános gulyás: meg lehet enni, de minek? Több ezer vicc és jobbnál jobb poénok lelőhelye. Vicces idézetek, humoros szövegek, egysoros poénok és király sms-ek!


Drága, van önöknél szexvonal?

Sajnos ilyen szolgáltatást mi, jelenleg nem nyújtunk. Azért kérdem, mert a barátnőm telefonja is az én nevemen van, és az a gon hogy az én címemre jönnek az ő számlái is. Képek és videók a témában! Három embert hív magához az Isten, hogy jutalmat adjon: egy oroszt, egy afgánt és egy erdélyi magyart.


Az orosz egy sportkocsit, az afgán egy kismotrot, az erdélyi magyar egy Ceausescu képet szeretne. Meg is kapják, majd elmennek, hogy egy év elteltével a tapasztalatokkal térjenek vissza. A vodka hatalma ( Vicc Toplista 212. helyezett) A új lelkész annyira lámpalázas volt amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét.


Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a vízbe, és. A tömött 6-os busz hátuljában egy férfi fogja magát kiveszi az üvegszemét feldobja, elkapja, majd visszateszi a szem üregébe. Kiugranak az ágyból, és a nő a szeretője kezébe adja a. Egy öregasszony elkezd kiabálni - gusztustalan undorító! Mire a férfi: - Már miért lennék undorító, csak megnéztem, hogy van-e elöl ülőhely! A rendőrség előállította az undorítóan viselkedő drukkereket.


A Cardiff City szombaton először lépett pályára azóta, hogy azonosították a klubrekordért igazolt támadójuk, a kisrepülőgépppel tengerbe zuhanó Emiliano Sala holttestét. A cigány asszony hazamegy hosszú távollét után, így nem tudja hogy időközben bevezették hozzájuk a villanyt.

Egy férfi utazik a repülőn, mellette ül egy másik fickó, akinek a lábánál egy kutya üldögél. A legjobb viccek a neten. Az asszony elkedi a mondóláját. Nem birom tovább, ezt kell tennem, mert szeretőm van. Asszonytartást és gyrektartást kérek havi 2ezret - a férj 1ragyorsít.


A férj gyorsít 80-ra. HA EZT A TRÜKKÖT HASZNÁLO SOHA TÖBBÉ NEM KELL FÉLNED A GUSZTUSTALAN KÁRTEVŐKTŐL! Nyakunkon a kullancsszezon!


Ezek az állatok rengeteg betegséget terjesztenek, amelyek közül az agyvelőgyulladás és a Lyme kór csak a két legismertebb. Most adunk két igen jó tippet a gusztustalan kártevők ellen! Akkor nézd meg, amikor épp eszel.


Garantált a jó étvágy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések