2016. augusztus 12., péntek

Jabo 1 etetőhajó alkatrészek

Ft GPS es és halradaros etetőhajtó a szerelék és az etetőanyag behordásához. Gyári etetőhajók javítása, alkatrészek értékesítése. T,Carp academy,Ultimate Bait Cruse,Wavorunner,K-Karp,stb. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Ez nem a radaros változat! A motorokat össze lehet.

Mindegyik etetőhajó a legmagasabb minőségben készült, hínár és zsinór felszedés elleni védelemmel (zárt házban elhelyezett propeller). Etetőhajó , hátsó világítással. Katamarán, horgász etetőhajó alja. Aki hajómodell esetleg etetőhajó építésébe kez a szükséges alkatrészeket és kiegészítőket innen beszerezheti.


GHz távirányítót, propellert és szinte minden anyagot az építéshez, javításhoz. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Többféle olcsó, használt etetőhajó alkatrész eladó.


Mennyi az etetőhajó alkatrész ára használtan?

Az RC hajó alkatrészek között hajócsavart, lámpát, kormánylapátot, tönkcsövet, kormánylapátot és egyéb kiegészítőket találunk. Magyar termék, magyar gyártótól garanciával. Horgász etetőhajó , felsőrész. Saját tervezésű és gyártású etetőhajó igényes horgászok részére. Külföldről behozott autó megbizható helyről a vásárló előtt t. Ft‎ Termékek RC Autó.


Elfelejtetted a fiókodat? Sok horgász álma egy etetőhajó de ez sajnos még nagyon drága de egy kis praktikával házilag is meglehet csinálni A legcélszerűbb a katamarán test ezek képesek akár 2-2kg etetőanyagot behordani és természetesen 2szereléket. Az RC autó alkatrészek között mindent megtalálunk, ami a modell autózáshoz kell. Csavar, lengéscsillapító, fogaskerék vagy szervo.


Keresgéljen bátran a modell webáruház kínálatában, hogy a legjobbat válassza! A jabo etetőhajó kategóriájának eggyik legjobb ár értékarányú hajója. Kézi vezérlés berendezés ( db) A hajóra szerelhető adó egység ( db) 2. Magyarországon sok horgász webáruház van, de kevésnél van ennyi akció, kedvezmény és ekkora elköteleződés a vásárlók felé. Jabo II B etetőhajó újabbak régebbiek Tetszik 124.


Eladnám a fent említett etetőhajómat! Alkalmas felszerelés behúzására,mélység és vízhőmérséklet mérésre.

KB 2kg etetőanyagot visz be egyszerre Beszámítok rod podot,dőlőbó. Szükséges alkatrészek :-csatornás távirányító-3db normál szervó-motor fordulat szabályzó -egy irányú (olcsóbb) -hátra menetes (drágább)-motor 50 5vagy 600-as méretű. A beépített etetőanyag tartállyal a tó tetszőleges pontjára irányíthatja a hajót és egyetlen távirányító utasítással elhelyezheti az etetőanyagot. Az etetőhajó szervizelését Magyarországon – Dunavecsén – 1-ban magyar cégként végezzük, harmadik fél, és egyéb vállalatok bevonása nélkül.


UV álló műgyantás hajótest - db kardános kihajtás - db gondozásmentes tengely - db flexibilis műanyag hajócsavar - db nagyteljesítményű villanymotor - db szervó - db antenna A készlet NEM tartalmazza az alábbiakat: - csatornás távirányító és vevő - elektronikus. Delta etetőhajó és tartozékok. Mind a(z) találat megjelenítve.


Propeller védő 5Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések