2016. augusztus 8., hétfő

Alvikorr fekete

Inhibitív pigmentet is tartalmaz. Alkalmazási terület: elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. Alvikorr spray fekete , Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek.


A választék előzetes megállapodás alapján fényességi fokozat és RAL szín vonatkozásában bővíthető. ALVIKORR Grafit fekete 2ml vélemények. This utility should only be installed on a server. Elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmas Különleges vinilpolimer műgyanta. It runs via the License Manager.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Nut on eBay. Fill Your Cart With Color today! Bevonatuk időjárásálló.


Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére. Jellemzők alapozó és átvonó egyben könnyű- és színesfémekhez alkalmazható 1K akril Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Alvikorr matt fekete 1l, Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Vásárlás: Aerosolos festék árak, eladó Aerosolos festékek.


Felépítés: Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Akciós Aerosolos festék ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az egyes rétegek felhordása között kb.


Az acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. Gyors kiszállítás - Nézze meg most! A termék -oC-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a teljes megszáradásáig óvni kell. A legcélszerűbb felhordási mód az “airless” szórás. Hígítás: Nem szükséges, de IZOFIX Hígító 513-mal.


Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Részletes információk az alábbi termékünkről: Alvikorr Alapozó és Zománc 25L Fehér feketes Alvikorr Alapozó és Zománc 25L Fehér fekete - Hőszigetelés, gipszkarton, festék, vakolat, burkolástechnika - Nor-color Kft. C száradási időt kell biztosítani. Termékek elérhetősége.


Azon termékek szállítási határideje, amelyeket nem tartunk raktáron, átlagosan 3-nap. Kérjük, hogy a raktáron tartott termékek esetében is kérdezzék le a szükséges mennyiségeket! A webáruház termékei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések