2016. augusztus 30., kedd

Praktiker nyíregyháza tapéta

Néhány éve-, évtizede, már-már feledésbe merültek a falakat díszítő tapéták, azonban a tapéta nem csak hogy reneszánszát éli, de egyre divatosabbá válik. A fűrészporos tapéta átmenetet képez a festett fal egyszerűsége és a tapéta melegsége között. Ezt a tapétát ugyanis felragasztás után falfestékkel lekenik. Ahogy Önnek praktikusabb!


Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Széles szín- és mintaválaszték, exclusive kínálat Természetes. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál. Modern tapétáink között a divatos stílusirányzatok kedvelői, és a trendkövetők találják meg kedvenceiket.


Tapéta Modern tapéta. A választékban egyszínű és mintás felületek, csíkos és virágos mintázatok, bőrhatású felületek, és különféle geometrikus minták is helyet kaptak! Webáruházunkban, a legnépszerűbb tapéták, és fali poszterek közül válogathatsz. Kínálatunkban a gyerek tapétáktól a luxus tapétákig megtalálhatod az egyéniségedhez legjobban.


Feleslegesen aggódik, mert a fürdőszobai tapéta vinylből készül, ezért vízálló, se a vízpárára, se a nedvességre nem. Tárolt változat Hasonló A vízálló tapéta praktikus megoldást kínál a falak takarására, a minták és az élénk színek pedig mutatóssá tehetik lakásának helyiségeit. Finom francia, olasz, Versace-i tapéta minták, romantikus, empir, barokk elemek keverednek a XXI.


Különös finom, lágy színek, drappok és barnák. Nőies barokk, rokokó tapéta megoldások az eklektikával keveredve. Felülete mosható, súrolható, nagy kopásállóságú tapéta kiválóság.


Az ország legnagyobb tapétaboltja ezer féle tapétával, lakókörnyezetünk otthonosabbá tételéért. A tapéta a reneszánsz idején vált ismertebbé. Gyártásukban a Francia Királyság és Anglia járt az élen. Idővel a tapéta a pazar nemesi kastélyokból átterjedt a polgári házakba is, úgy is mondhatnánk, hogy elnépiesedett.


Fontos, hogy a szobába kerülo bútorok, képek, dísztárgyak összhangban legyenek a fal késobbi színével. Hangoljuk össze a tapétát a szoba textiljeivel. A falburkolat gyárilag laminált tapéta felülete semmiféle utómunkálatot nem igényel és házilag is rendkívül egyszerűen szerelhető. Egy négyzetméter falburkolás fajlagos költsége meglepően gazdaságos, mivel több ezer forintos szakipari munka és építőanyag költségét takaríthatja meg.


Decorate your life! A Praktiker konszern foglalkoztatottainak. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Elgatos on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések