2015. november 18., szerda

Retro selyemcukor

A selyemcukor sokakkal ellentétben nem tartozott a kedvenc csemegéim közé. Celofán szerű zacskója állagában hasonlított a dunakavics zacskójára, és magában hordozta az állandó veszélyt, hogy széthasadva az összes cukorszem szétgurul. Ez az igazi retro különlegesség természetes színezékkel készült. Hosszú ideje nem láttam már ilyet, most belefutottam egy szlovén termékbe, Svileni selyemcukor néven.


Kezdetben valóban selymes is – nevéhez illőn – de könnyen szopogathatunk bele éles hasadékot, mely megsebzi a nyelvet.

Fejezd be a retro magyar slágerek címét 39. Megy a telitalálat? Shop for Retro Gifts, TV and Film Memorabilia for both Men, Women and Children. Fast and Free UK Delivery with Same Day Dispatch. Welcome to SellMyRetro.


SellMyRetro is a trading website aimed at the retro computer and vintage electronics collectors and traders, with many items of hardware and software for Sinclair, Commodore home computers and games consoles. It is free to list items for sale, and we only charge low final value fees.

You can list items for a fixed. Ezeket ettük a 80-as években – 2. Ilyen volt a konyhád a 80-as években Így kávéztunk a 80-as években Faltuk a reklámokat a 80-as években Egyél több cukorkát! Street food a múltból Strandolás közben született meg a vonalkód ötlete Kvíz – Felismered a népies ételneveket?


Hallgasd a legújabb országos kereskedelmi rádiót a Retro Rádiót online vagy Budapesten a 103. Bár a rádió POP FM néven pályázott, de indulás előtt a már Budapesten is hallható Retro Rádió nevet vette fel. When we reach the current donation goal all software on Retro Uprising will be replaced with a new superior method for playing games online that will support all browsers, play many more games and consoles and fix errors in existing games. This will be a massive site upgrade.


The largest in our history. Retro bőrkesztyűk Kínál! SelyemcukorA képen egyébként a klasszikus selyemcukorka látható. Mikrofon illesztő trafo Kínál!


Párizsi kocka : a nagy kedvenc, ma is. Apa, ha csak meg akart minket lepni valamivel, vagy párizsi kockát, vagy Melbát hozott egyet-egyet. A nagy döntés bejegyzései selyemcukor témában.

Korábban már belekóstoltunk a retro édességek nosztalgiával átitatott világába és örömmel konstatáltuk, hogy ugyanolyan örömmel gondoltok vissza gyermekkorunk nyalánkságaira, mint mi magunk. Mi lehetne fenségesebb a csokoládé és a cukorka nagyszerű kombinációjánál! A kellemes csokoládé ízű, töltetlen keménycukorka fényes sötét és világos csíkokkal kápráztat el bennünket nagyszerű íze mellett. Háztartási és Vegyi áru.


Retro faloda című cikkem (ITT) felsorakoztatta azokat a tárgyakat, ételeket, melyek majd minden család életének szerves részét alkották. Ki ne szeretne merengeni a régmúlton, azokon a tárgyakon, melyek számára kedves emlékeket ébresztenek? Hirdetés Közkívánatra elkészítettük a retró édességek harmadik részét. Nézzük, hogy mennyire voltál édesszájú!


Az oldalon szereplő minden szövegi és képi tartalom az áruház tulajdonát képezi annak felhasználása csak a tulajdonos beleegyezésével lehetséges. Gyerekkorunk finomságai. Miket ettél régen, amit ma már nem?


Milyen retro fiomságokra emlékszel, amiket ma már nem kapni? Múltkor szóba került munkahelyemen a Tutti-frutti cukorka, úgyhogy kiváncsiságból rákerestem itt az oldalon, és rá kellett döbbennem, hogy a mai fiatalok azt se tudják mi az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések