2015. november 23., hétfő

Peri zsalu

Az egész építési folyamat során megbízható partner vagyunk, a projekt minden szakaszában. Felhasználási feltételek - PERI. Kattintson az OK gombra a cookie-k elfogadásához, vagy kattintson a Adatvédelmi nyilatkozat linkre, hogy részletes leírást kapjon az általunk használt cookie-król.


PERI TRIO keretvázas falzsaluzat. A minden elemcsatlakozáshoz használható BFD kapocs és további praktikus rendszermegoldások tették a TRIO-t.

Veresegyházi telepünkön gyártott 30-as zsalukő ,17-es és 38-as pincefalazó blokk eladó ! Viszonteladók és nagy mennyiséget felhasználók kedvezményes áron. Hosszúság: 2m ( láb ). Födémtámasz doka láb zsalu bérlés kölcsönzés. Cégünk továbbá minőségi zsalu bérbeadása és szakszerű beépítése mellett segíti a magánépítők, a kis- és középvállalkozások zsaluszerkezet építő munkáit.


We offer wall and slab formwork, climbing systems, working and facade scaffolds and formwork for tunnel and bridges. Helyi szolgáltatóközpontjainkban teljeskörű zsalu - és állványszolgáltatások állnak megrendelőink rendelkezésére.

Sok éves tapasztalatunk garancia az Ön számára! LLVÁNY és ZSALU BÉRBEADÁS. Többféle olcsó, használt peri zsalu eladó. Mennyi a peri zsalu ára használtan? A Radius íves zsalu mm-es acél zsaluhéjjal rendelkezik.


Pontos, fokozatmentes , orsós beállítás m-es sugártól. A DUO elemek gyártása során nem keletkezik hulladék. A nyersanyag 1-a felhasználásra kerül a gyártási folyamat során.


Elérhető típusok: - 60-90m-ig - kN festett - 2. Az univerzális TRIO falzsaluzat rendszer minden olyan esetben jól alkalmazható, ahol fő szempont a gyors zsaluzási idő, a hagyományos DW átkötési rendszerek használatával. Ablak zsalugáter db. Doka födémzsalu db. Zsalu rendszer db.


Gumiszőnyeg Autószőnyeg – nem használt. Az egyes elemek kis súlyának köszönhetően jelentősen csökken az építési és bontási idő.

Rendkívül biztonságos: a következő állványszint védőkorlátja az alsó biztonságos. Peri PEP Ergo E-3födémtámasz KN teherbírással. Hünnebeck At Work For You - Formwork, scaffolding, Safety. Tőlünk mindent egy forrásból szerezhet be. Kérjük látogasson meg minket a. A középpontban a nagyszámú innováció, a praktikus rendszer kiegészítők és a különböző igényekhez igazodó továbbfejlesztések állnak.


Széll Kálmán téri metrómegálló 13. Zero Damage program 14. Komplett födémzsalu rendszer bérelhető.


DUO is the innovative system formwork featuring a very low weight and extremely simple handling.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések