2015. november 18., szerda

G astra párásodik

Astra f, beázás párásodás. Volt régi 92-es F astra kombi,iszonyatosan párás volt belül állandóan törölgetni kellett. Mikor beköszönt a hideg, akkor bepárásodik a kocsi összes ablaka.


Már sokszor probáltam hideget fújatni, meleget csak szélvédőre, csak lábra stb mindig bepárásodik. Ezért érdeklődnék mitöl lehet ez, vagy mi okozhatja ezt az autóban. Köszönöm elöre is válaszát. Klímával valamelyest le tudjuk fújatni,de a hátsó ablakokon még így is szinte folyik a víz.


Elképzelhető még, a magasabb teljesítményű izzó használatánál, hogy a nagyobb hőmérséklet különbség miatt párásodik be a fényszóró, de az egész fényszóró defomálódását is eredményezheti. Tavaly elengedte a vizet a vízpumpánál, cseréltem a vízpumpát. Hét végén volt egy hosszabb kirándulásom autópályán ennek eredménye nagy terhelésnél, full gázon aranylag alacsony fordulaton - dombra fel esete - motorellenőrző lámpa kb. Ha hideg időben meleg vízzel mosva egy vékony páraréteg jelenik meg, az természetes.


Ha ez a pára eléri azt a szintet, amikor már vizesnek ítéljük, szemmel látható cseppekből áll, az nem üzemszerű, mert akkor nem csak a lámpatest belsejében lévő levegő nedvessége csapódik ki, hanem a lámpában víz van. Hiányzó: g ‎ astra Lacaperce – sosekopelclub. Nagyon párásodik az autó, azt a tanácsot kaptam, hogy cseréljem ki a szűrőket. Opel perce írta: Ha én nagy vizen megyek keresztül akkor a pedálsornál jön. Tuning lámpa és a párásodás.


Ugyebár astra betegség az ablak párásodás amin nagyon sokat segít a pollenszűrő. Vérszemet kapott a Mádi Kolosszus Vérszemet kapott a Mádi Kolosszus. Juhász Péter lett a legerősebb. Jellemzően fekvőrendőrökön hallani elölről egy nyekkenést, mikor viszonylag gyorsan, nagy utat tesznek meg az arra szolgáló alkatrészek (főként hidegben, de erre nem vennék mérget). Everything is still fine at the moment, but as I said I will post an update if this does not cure the problem.


Szervizünk megjavítja! Valami egyszerű módszert keresek (pl. egy csatlakozó lehúzása, egy vezeték elvágása, stb.) amivel azt az átkozott funkciót deaktiválhatnám, hogy a szélvédőre fújáskor a belső keringetés automatikusan kikapcsol. Tudom mire való, de már nagyfiú vagyok és észreveszem, ha párásodik az ablakom.


Nekem F astra van , de a pollenszürő nélkül nem párásodik olyan hamar. Hátsó ablaktörlő biztosítékjait nézném meg előbb. Valeo ablaktörlő lapátokat veszek rá, évek óta jó. Please select a Opel model from the list below to access a full range of specs of older and newer models.


Get information about engine specs, fuel consumption, dimensions of any car your are interested in. Nekem is el kezdett az első szélvédő nagy mértékben párásodni de nem tudtam miért! Olvasgattam nálatok a fórumban hogy biztos a pollen szűrő ázott be és azért nyomja a párát az üvegre! Tudom azt is hogy opel betegség hogy a hátsó oldali üvegek.


Manual utilizare opel astra g 1. Motorul d i6el ol ouiovehiculllu i dldnedvoostro fost creot in conformitqt;cu ultiheLedBcoperiri ge cercet6riidin domeniul outomobilelor ti reprezintd un vdrf ol tehnologiei tl complexitEil din punctde vede. Current owner not had the car long. Satellite and channel information updated daily.


Battery voltage is 14. V fully loaded at idle, measured at the battery and on live data. When steering is working, all live data ok. CSE, Losing power and engine management light comes on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések