2015. november 27., péntek

Eternit síkpala

A CREATON több mint 1éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata. Az Eternit síkpala fedésnek hazánkban nagy hagyománya van. Hagyományos sarkított négyzet pala (40xcm), más néven francia fedés. Előnyei: nem éghető, ellenáll az UV sugárzásnak és színtartó, ellenáll a gombáknak és kártevőknek, ellenáll az időjárási behatásoknak, fagyálló, súlya csekély.


A modern, Eternit síkpala nem a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag, hanem természetes alapanyagú, szálcement építőelem, mely a cégcsoport német gyárában készül. A gyártási technológia eredményeként a síkpala gyakorlatilag a szivárvány minden színében választható. Szín- és formagazdagságának köszönhetően.


Síkpala műanyag és fém kiegészítők – Átvezető elemek, hófogók, szellőzők. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Ezt a tényt azonban az összes azbesztes félelem ellenére nehéz a közvéleménnyel tudatosítani. Minden érdeklődéskor többször el kell mondani, hogy az Eternit termékek már nem tartalmaznak azbesztet.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Az oromszegélyezés a tető szakszerű kialakításának alapvető részlete.


A kedvező esztétikai megjelenésen túl elengedhetetlen a tető viharállóságának szempontjából is, hiszen egy szakszerűen kialakított, rögzítő elemekkel kellően felszerelt oromszegély ellenáll a szél erejének, megakadályozza a tető síkjának megbontását. A korszerű, csak százalékos azbeszttartalmú pala tetőcserép nem jelent olyan. Színtartóság – a pala felülete spe-. Lapostető szigetelés, síkpala , hullámpala felújítás.


Eternit síkpala

Síkpala egyszeres fedés lécezésre vagy deszkázatra 40xcm-es sarkított négyzet palával, 45° felett ETERNIT sarkított négyzet síkpala. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A műpalát ( Eternit ) Josef Hatscheck találta fel több mint 1évvel ezelőtt, kiváltva a drágább terméspala (kőpala) fedéseket. Első gyárát az ausztriai Vöcklackbuckban, a másodikat a magyarországi Nyergesújfalun építette fel.


A környezetbarát Eternit síkpala nem a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag többé, hanem természetes alapanyagú, szálcement építőelem. Nézzük, milyen előnyökkel élhetünk, ha Eternit síkpala tető vagy homlokzatburkolat mellett döntünk. A film majdnem fele a nyergesújfalui üzemben készült. Az üzemet ’89-ben megvásárolta az osztrák Eternit cég, amely aztán tett is intézkedéseket a magyar szabványok betartására, a film forgatásának idején mégis úgy bántak Nyergesújfalun az azbeszttel, mint egy fűszerüzletben a liszttel. Sírokat is bemutattak, mintegy.


Eternit síkpala

Ha mindet elviszed ajándék a sérült darabok is (ha kell). Egy kettőt leszedtünk de neked. För år sedan stängdes portarna till eternitfabriken i Lomma för gott. Ezek közé tartoznak az Eternit szálcement síkpala termékek is. Sok féle formában készülnek.


Fedési módjuk szerint lehet egyszeres és kettős fedésben rakott palafedésről. A kivitelezés során dönthetünk pl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések