2015. november 20., péntek

Fürdőszobai üvegfal

Elegáns és nagyon trendi. Fürdőszobai üvegfal és üvegajtó épített zuhanykabinokhoz, gőzkabinhoz, teljes belmagasságú, kristálytiszta biztonsági üveggel, WC exkluzív takarása savmart, mm edzett üvegből készült. Lépcső mellé nem csak üvegkorlát, hanem üvegfal is építhető. Többrétegű biztonsági edzett üveg.


Csúcsminőségű fürdőszobai üvegfal.

Egy igazán stílusos otthonban minden helyiség egységes design szerint kerül kialakításra. Ennek megfelelően a modern, letisztult arculatú lakásokban, házakban ma már a fürdőszoba is a legújabb trendeket követi. Aljzattól függetlenül, padlóra vagy zuhanytálcára is telepíthető, fix üvegfal. Zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyozó üvegfal. Kádparaván, az elegáns fürdőszoba védő.


Ez nem azt jelenti, hogy a fürdőszoba “sarkába” kell tenni, csupán azt, hogy a két falat két szintén egymásra merőleges üvegfal határolja,. Frissítsd fel a napi rutint új fürdőszobai kiegészítőkkel!

Törülközőtartóktól polcokig és sok más kiegészítőig csupa olyan fürdőszobabútort kínálunk, amely segít rendezni és rendszerezni a dolgaidat. Böngéssz fürdőszobai termékkínálatunkban, és megtapasztalo mennyivel egyszerűbbek a hétköznapok. A fürdőszobai építés maximálisan igazodik a fürdőszoba legjobb kialakításához. A jellegzetes megjelenésen kívül, a kényelem és a hosszú távú kiszolgálás is egyre inkább az épített berendezések felé billenti a megrendeléseket.


Fürdőszobák képek segítségével, most betekintést biztosítok minden egyes burkoló munkakörébe tartozó munkafolyamatba. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata vagyunk. Minden zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal, kádparaván üveget, egyedi méretek alapján mm vastag edzett élcsiszolt üvegből gyártunk, mely a hőkezelés hatására biztonságos, erős, tartós, és minden fizikai igénybevételt, terhelést kibír.


Az edzett üvegfal a korszerű technológia design és esztétika megtestesítője. Elválaszt, de mégis látni a mögötte levő tárgyakat. Ezeket a rendkívüli lehetőségeket csak fokozni lehet különböző szín árnyalatokkal, savazott mintákkal, dekorációval.


LICENCIA, a mobil válaszfalak szakértője. Ossza meg a rendelkezésére álló teret kötöttségek nélkül! Korszerű, környezetbarát és esztétikus mozgatható, illetve roncsolásmentesen átszerelhető válaszfalrendszereink segítségével szabad kezet kap a térkihasználásban.


Sokan kedvelik a letisztult és elegáns formákat, teljesen esztétikus a szinte alig felhasznált üveg vasalatok miatt amik nem rontják az összképet, hanem tiszta látványt nyújt, ezáltal költséghatékony is. Válogasson kedvére olcsó és akciós termékeink közül.

Webáruházunkban minden szaniter és fürdőszobai termékünk teljesen új, legalább hónap garanciával rendelkezik. A Zuhanyfalak csoportban mindent megtalál, amire szüksége lehet. Kizárólag magyarországi. Mátrai Mátyás megalakította a Mátrai Trade Kft. Megalakulásától kezdve a fő profil edzett üvegből készült termékek (üvegajtó, üvegzuhanykabin, üvegfal , üvegkorlát, konyhai pult és dekor üvegek, üvegbútorok) gyártása, szerelése.


A másik kényes kérdés, hogy a wc-t mindig jó külön költöztetni, de van hogy gépészeti okokból ez nem kivitelezhető. Ilyenkor az üvegfal zéró intimitást ad hacsak éppen nem vagyunk egyedül. A szellőzés kiépítése az ablaktalan fürdőben nem csak az utóbbi tevékenység okán fontos, de az alattomos penészedés.


Lehetőség van mind a zuhanykabin hátfalát illetve a kád feletti falrészt is nyomtatott üveggel burkolni. Sok fürdőben kap helyet a toalett vagy épp a mosóhelyiség. Ez esetbe érdemes ezeket. Mit kezdhet a fürdőszoba falán kívűl elhelyezkedő csatorna és más csövekkel?


Nézze meg ezt a fürdőszoba burkoló munkát! A csövek eltakarása a mosdópult és polcok építésével valósult meg. A térelválasztó üvegfalat alsó, felső, szorítósines rögzítéssel készítjük irodákban, a wellness és fürdőszobai tipusoknál fix üvegrögzítőket és keskenyebb. Aligha van valami igazán elegáns a fürdőszobában, ami teljes mértékben az Ön kívánságait és elképzeléseit tükrözik! Fontos alapalkotó részek a zuhanyzó és a kád illetve ennek a két fürdőszobai elemnek a kombinációja.


OBI-nál talál stílusos ajtókat és oldalfalakat számos vonzó designban a zuhanyzónak vagy akár a fürdőkádra. Vállalok ingatlanokban falak, ajtók és ablakok kibontását. Csempe, járólap és parketta továbbá aljzatbeton és járda illetve térkővek felszedését.


Vásárlás: Zuhanyfal árak, eladó Zuhanyfalak. Akciós Zuhanyfal ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Zuhanyfal termékek, Zuhanyfal márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések