2015. november 12., csütörtök

Balkonbelátásvédő

Térelválasztók és belátásvédők a bensőséges környezetért. Az emberek többségének igénye van a meghitt, bensőséges környezet kialakítására akár a lakás belteréről vagy házunk-, nyaralónk udvaráról, akár erkélyükről is legyen szó. Mennyezetre szerelhető, feltekerhető balkon-belátásvédő. A poliészterponyva víz- és szennyeződéstaszító tulajdonsággal bír.


Belátásellenzőként, napellenzőként és szélfogóként is funkcionál, így ideális erkélyekre. Belátásgátló erkély korlátra B75xL3- világosszürke az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! A háló az elkerített terek kialakítására alkalmas.


Alkalmazás: kert, terasz. Balkon-belátásvédő Sunfun szürke, 1x 2cm 23690161. A termék a webshopunkban is megvásárolható! Kazettás napellenző.


Szemezzen a(z) Bauhaus akciós újságából, amely 2018. A jelenleg elérhető újság oldalán keresztül találhatja meg a(z) Hobbi, ezermester és háztartási cikkek kategóriában elérhető legjobb termékeket, és több, mint olyan termékkel kapcsolatban kínál árengedményt, melyek biztosan az Ön rendszeres vásárlásainak részei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések