2015. november 20., péntek

Tűzoltó készülék autóba

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A képeken látható járművek, pár másodperccel később, már porig égtek, pedig ha a füst megjelenésekor elfojtották volna a kezdődő tüzet, megelőzhető lett volna a komolyabb kár,és nem került volna életveszélybe az audit vezető sofőr sem. Nekik nem volt tűzoltó készülék az autójukban?


Segédlet a tûzoltó készülék kiválasztásához. Az Országos Tûzvédelmi Szabályzat elõírása szerint a létesítményekben az ott keletkezõ tûz oltására alkalmas, a vonatkozó jogszabályokban és nemzeti szabványokban foglalt követelményeket kielégítõ tûzoltó készüléket kell elhelyezni. Ferrari tulajdonosnak nem futja tűzoltó készülékre, akkor bízhat autós társában. Forintja autós poroltó vásárlására, akkor nem lesz kiszolgáltatva.


Számos kitűnő készüléket talál akár webáruházakban is. Minden nyáron tízezrével indulnak az autósok külföldre, azonban súlyos bírság lehet egyes esetekben az utazás vége, amennyiben nem néztünk utána kellő körültekintéssel, hogy mik is a kötelező tartozékok. Ezek egyike a tűzoltó készülék , mely egyes országokban kötelező tartozék, még ha nálunk nem is.


Bár említsük meg, a hazai szabályozásban is ezt hasznos. Sajnos azok is pont ezt gondolták, akiknek a szemük láttára égett le a kocsijuk. A készülék réz fejszerelvényen rendelkezik, nem műanyag, így ellenállóbb a külső hatásokkal szemben. Könnyen kezelhető, hosszú üzemidejű kézi tűzoltó készülék.


Kis tömege miatt könnyen hordozható. Ajánlott kisebb iroda helyiségekbe, otthoni környezetbe, autóba , kistehergépjárművekbe, nyaralókba. ABC porral oltó 13A 89B C tűzoltó készülék , poroltó autóba , hajóba, otthonra AKCIÓ MAXFIRE.


A tűzoltó készülék a személyautókban nem kötelező. Azonban ha lángra kap valami a motortérben, vagy zárlat okoz tüzet, egy pár ezer forintos poroltóval akár milliós. A poroltók töltőtömege legalább kg legyen. Autóban tárolt tüzoltó készülék kérdés, többi lent? Biztos azt gondolo a te autóddal nem történhet meg, hogy porig ég az út szélén.


Ma az autóban kezem ügyébe akadt a tüzoltó készülékem, aminek az szavatossági ideje lejárt tavaly. Akkor ez már teljesen használhatatlan, nem jönne belőle semmi? Néhány, a helyszínen megállt autósnál szerencsére volt kisméretű tűzoltó készülék , melyek révén majdnem sikerült azonnal eloltani a tüzet, de végül is kevés volt az oltóanyag, egy-két készülékre még szükség lett volna. Az újból felcsapó lángok az áramkábeleket is elérték, majd pedig a helyszínre érkező. Tudok ennél szörnyűbbet is.


Tűzoltó készülék bejegyzései autó témában. A takarót rá kell dobni a tűz középpontjára vagy az égő személyre, hogy megakadályozza a levegő áramlását. Van mit, de nincs mivel! A Novo Pyro-Controll Tűzvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk a zsúfolt tűzvédelmi piacon, amely kedvező ára mellett is maximálisan garantálja partnereink biztonságát.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések