2015. november 3., kedd

Fényvezető plexi

Extrudált plexi lemezek méretre vágva akár 10×10cm-től. A plexi széleskörű felhasználása régóta mindennapos a reklámiparban. Az anyag kimagasló esztétikai tulajdonságai, formálhatósága, valamint széles szín- és anyagvastagság választéka miatt a reklámipar számára dolgozó dizájnerek első számú kedvence. Az egész úgy van megoldva, hogy a fényvezető plexi a mutató tövében ki van marva, és oda vannak ledek beültetve.


A hőfokmérő és szintmérő tövébe 1- hogy más színű legyen.

Plexiglas GS 0F- mm) falai cégünk munkáját dícsérik. A tökéletesen ívelt, könnyed szerkezettel a padlószerkezethez rögzített, optikailag tiszta plexi felületeken a grafikai munka tökéletesen mutat. A kiállítótér a plexi tömbök használata miatt, annak ellenére is. Szeráj hastánciskola - Legyen tagja Ön is hastánciskolánknak, melyet már több városban is elérhet: Budapest, Vác, Piliscsaba és Kács.


LED-re optimalizált, víztiszta extrudált (XT) akril ( plexi , pmma) lemezek, felülmúlhatatlan fényvezető képességgel, időjárás- és öregedésállósággal. This feature is not available right now. Please try again later.

Nézze meg a Creativ Dental Fogászati Webáruház - fogaszatianyagok. A PMMA rendkívül átlátszó, rendkívül időjárásálló, és átlagosan évnél hosszabb ideig tart. A „ plexi ” egy üveghez hasonló megjelenésű, átlátszó műanyag (polimetil-metakrilát-PMMA). Nevezik még akril üvegnek, plexi üvegnek is.


Minőségi plexi cső és rú ingyenes futárral a Plexiverzum kínálatában. Lengyeltóti Az Élvilágító plexi készítés egyedi, elegáns megjelenést biztosítanak Lengyeltótii cége számára. Beltéren használhatók. Működési elve a plexi fényvezető képességén alapul, ahol a plexi megven karcolva - marva - ott a fény megtörik és világít. Az élvilágító gravírtáblák egyedi, finom megjelenést biztosítanak cége számára.


A világítást különböző színű LED sorok szolgáltatják. A víztiszta plexibe a kívánt logó gravírozva van. Kérhető függeszthető, illetve.


Ez viszi át az SMD LED-ek fényét a panelről az előlapra. Ez az alkatrész ki tud esni a helyéből. Ehhez mindössze egy erőteljes rúgást kell bevinnünk a modembe.

Ilyenkor is működik tovább, csak a LED-ek fénye a helyéről kirepült fényvezető plexi okán már nem jut ki a doboz előlapjáig. Műhelyünkben várjuk szeretettel minden kedves leendő ügyfelünket és partnereinket. Keressenek a megadott elérhetőségeinken bizalommal, kérdéseikre szívesen válaszolunk!


Gyál Az Élvilágító plexi készítés egyedi, elegáns megjelenést biztosítanak Gyáli cége számára. LED-es fejprofil élvilágító táblához. Fénycsövek konzolos táblában. Vízálló színes LED-ek. Nagyfeszültségű neon.


A plexi felületébe lézer gravírozó segítségével jelenítjük meg a kért cég logot, feliratot. A LED világítás színe határozza meg hogy milyen színnel világít a gravírozott rész. A lézer gravírozás pontossága miatt akár névjegy.


PLEXIGLAS LED (EndLighten T) lemezek és rudak - ÉLVILÁGÍTÁSHOZ v1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések