2015. november 3., kedd

Műanyag ablak redőnnyel szúnyoghálóval

Műanyag szigetelt redőny tok, műanyag lamella, műanyag vagy alumínium lefutó. Alapszín fehér és barna, de elérhető krém, kávé, faeres, szürke, mogyoró, koloniál és paliszander színekben is. Rendelhető önmagában, vagy mobil(rolós) szúnyoghálóval kombinált kivitelben is.


Műanyag nyílászárók redőnnyel , szúnyoghálóval eladóak: éve vásárolt rétegű üvegezésű, 3-légkramrás, bukó-nyíló, fehér színű műanyag ablakok,ajtók eladóak. A nyílászárókhoz műanyag redőnyök és felhúzható szúnyóghálók tartoznak. A redőnyök egy nagyon költséghatékony és praktikus változatát képviselik a kombi redőnyök.

Ez a redőny típus a redőnydobozon belül egy beépített rolós szúnyoghálóval is el van látva. Egymástól teljesen függetlenül működtethetőek, mivel a redőny lefutója dupla. A 20xmm alukeretes szúnyoghálónál a szúnyoghálószövet síkja a keret közepén található, ezért el tudja kerülni a műanyag ablak vízréstakaróját vagy a fa ablak tokra ragasztott vízvetőjét. A szúnyogháló tartós és olcsó megoldás az ablakok szúnyogok elleni védelmére.


Kívülről könnyen szerelhető, téli időszakban egyszerűen levehető. Belső tokos Külső tokos Vakolható tokos redőny redőny redőny Redőny nettó árak: Mű. Szúnyoghálóval kombinált redőny Műanyag vagy alumínium redőnnyel kombinált szúnyogháló korszerű és kényelmes megoldás a rovarok ellen.


Ha a szellőztetést rovarok nélkül szeretné megoldani, ez a legideálisabb megoldás. Más és más előnyökkel és tulajdonsággal rendelkeznek, ennek megfelelően áruk is különböző.

A gyártói logóra kattintva további árakat talál az adott márkáról. Műanyag ablak ára 150x150-es bukó-nyíló kivitel esetében. Valamint a választott műanyag ablak pontos műszaki specifikációit is feltüntettük. A feltűntett műanyag ablak árak csak a nyílászáró árai egyéb kiegészítők. A kategóriás Schüco műanyag ablakok.


Ablakok Budapesten gyors és szakszerű beépítéssel, év. Kínálatunkban műanyag és alumínium alapanyagú redőnyök találhatóak. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked.


Legyen szó műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron redőnye vagy szúnyoghálója, netán a legolcsóbb redőny ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését. Ezek az ablakok gyakran már nem felelnek meg a mai elvárásainknak. A rovarháló készülhet fix kialakítással, műanyag vagy alumínium keretben, illetve függőleges vagy vízszintes elhúzású mobil kivitelben, alumínium keretben. Készülhet még redőnnyel egy tokban, de attól függetlenül mozgatható, valamint zsanérosan nyíló ajtó is. Kiknek ajánljuk az rovarhálót?


Készülhet még mobil szúnyoghálóval egybe építve, mely a redőnnyel együtt is és tőle függetlenül is mozgatható. A műanyag redőny télen is hasznos! Műanyag párkány (belső könyöklő) Az ablak kiegészítő, dekoratív része. UV és hőálló, egyedi méretekben és különböző színekben is gyártható.


Alumínium párkány (külső párkány) Az ablak kiegészítő, dekoratív része. Többféle alapanyagban és kivitelben elérhetőek, ezért szinte mindenki könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Lehetőségünk van mobil szúnyoghálóval együtt felszerelni, ami redőnyökhöz hasonlóan felhúzható, amennyiben nem szeretnénk használni. Ablak fölé építhető műanyag redőny, műanyag lefutóval és lamellával, igény szerint alsó leakasztó szúnyoghálóval is. Műanyag és alumínium redőnyök szúnyoghálóval vagy anélkül, külső és felsőtokos változatban.


Kérjen ingyenes visszahívást műanyag ablakokkal kapcsolatban itt: Hívjon fel az Ablakos! Motoros vagy kézi működtetéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések