2015. május 5., kedd

Szavo termékek

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Embroidery on eBay. Fill Your Cart With Color today! Wholesale Prices for Millions of Products.


Használhatja falakon, csempéken, kerámián és fugán, vakolatokon, valamint kő-, zománc, műanyag, akril, szilikon, gumi és rozsdamentes acél felületeken. Weboldalunk használatával. További termékek a kategóriában. Az itthon nagyon kedvelt Szavó például kevesebb mint 5. Tork kéztörlők Tork toalettpapírok Tork.


A szavo fürdőszobai penész elleni szer speciális folyékony termék , mely eltávolítja a baktériumokat, a penészt és a gombát, az algát, melyek foltokban. SZAVO Penész elleni spray fürdőszobába 500ml. Hatékonyan távolítja el a penész és a gomba minden fajtáját és ragyogó fehérséget biztosít. Használhatja a mosdókagyló szélein, szilikon tömítéseknél, fugákon, a zuhanyzó és a fürdőkád körül. Könnyen használható, hiszen összetétele éppen megfelelő, nem kell összekeverni semmivel, nem kell bepiszkolni sem edényt, sem egyéb tisztítóeszközt.


Szavo termékek

A spray segít elérni a nehezen hozzáférhető sarkokat is. A legtöbb penész eltávolításra alkalmas termék nagyon erős hatású, ezért fontos, hogy nyitott ablaknál dolgozzon, miközben megszabadul a nedves és penészes szennyeződésektől. A szellőztetés segít enyhíteni a kellemetlen szagokat, illetve a. A SZAVO penész elleni szer igen hatásosan és szemmel láthatóan eltávolítja a lakásban az összes penészt.


Ráadásul a SZAVO penész elleni szer fertőtlenítő hatású. At Unilever we meet everyday needs for nutrition, hygiene and personal care with brands that help people feel goo look good and get more out of life. Nyilatkozat a forgalmazott veszélyes keverékekről. Az Unilever Magyarország Kft.


Szavo termékek

Alkalmazható: csempékre, kerámia burkolólapokra, műanyagra (pl. a kádak, zuhanyozók szélei), vakolatra, falfestékre, bel- és kültérben. Használható falon, csempén, vizes helyiségek fal- és padlóburkolatain, valamint berendezési és felszerelési tárgyainak felületein. Málnás tisztítószer kifejezetten a fürdőszobai felületek tisztításához készült. Hatékonyan tisztítja meg az olyan vízzel gyakran érintkező felületeket, mint például a mosdók, a kádak, a zuhanyzók, a csempék és még sorolhatnánk. A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. Professzionális higiéniai megoldások az Ön igénye és választása szerint, mindezt pár kattintással megrendelése után korrekt áron megkapja. Ultra SZAVO penész elleni szer Tiszta otthon kívül-belül, ez mindannyiunk igénye! A penész és gomba könnyen megtelepszik a magasabb páratartalmú helyiségekben, például a konyhában, a fürdőszobában a csempék fugáiban, a fürdőkád környékén, wc-ben, szaunában, medencében, de akár a házunk külső vakolatán is. Szavo penész elleni 5ml szórófejes.


Szavo termékek

Célunk, hogy rövid határidővel megbízhatóan kerüljenek Önökhöz termékeink. Mit érdemes tudni a Tisztító- és fertőtlenítőszer vásárlása előtt? Nézze meg az Árukeresőn!


TERMÉKEK VISZONTELADÓKNAK kategória. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. CSOMAGOLÓ KELLÉKEK Csomagoló papír Kötözők Masnik Organza DÍSZTASAKOK Általáno.


Válogasson kedvére online drogériánkban pénzvisszafizetési garanciával. Tisztítószerek, kozmetikumok, szépségápolási és háztartási kellékek széles választéka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések