2015. május 18., hétfő

Mogyoróbarna szem

Mint a barna szeműek, általában ők is független, magabiztos és spontán emberek. Bár sokszor úgy tűnik, hogy kiegyensúlyozott személyiségűek, az árnyalatváltozásoktól függ, hogy mennyire titokzatosak, kiismerhetőek. Ne maradj le a további hasznos smink és frizura videóinkról sem!


PmkphQ Tetszett a mogyoróbarna szem. A mogyoróbarna és zöld a két szélsőség közt helyezkedik el a. A kitűzött céljaikért rendesen megküzdenek, nem hagyják.

Európában a kék a legelterjedtebb szemszín. Mitől ragyog a mogyoróbarna szem a legjobban? Azok a huncut kis arany pöttyöcskék pedig akkor tündökölnek a legszebben, ha a sminkedben is van egy kevés, világos aranyszín. Az arany mikrocsillámok eszméletlen gyönyörű.


A kék szem nagyon gyakori annak ellenére, hogy recesszív génnek köszönhetjük. Ugyanakkor a kék számos árnyalata létezik, a játékos babakéktől, a csábító mediterrán kéken át a sötétebb szürkéskékig. A kék szeműekről azt tartják, hogy különleges szépségek, hipnotikusan nyugodt emberek.


Ez a szemszín ritka, a barna és zöld keveredéséből született, sokszor szinte sárga, attól függően hogy esik rá a fény.

Mogyoróbarna (Hazel) Ez a szem híres arról, hogy majdnem az összes fő szín megtalálható benne, mégis az embernek barnának mondják, mert a pupilla körül a világos, vagy aranybarna szín uralkodik, kívül pedig egy csomó kék és sárga sugár keveredésével zöldes színt kapunk. Tehát ez összegezve egy barnás-zöld szín. A Redditen kialakult egy vita, mely során a férfi felhasználók igyekeztek eldönteni, melyik szemszínre buknak leginkább.


A legszebb szemszín. Ha Kirívó, kontrasztos külsőt szeretnél, a fekete szem -szőke haj, a kék szem -fekete haj, vagy a tűzpiros haj – zöld szem kombinációk a legvibrálóbbak. Ha alapvetően szőke vagy, nem lenne jó feketére festetned a haja és fordítva. A barna haj is lehet változatos, az izgalmas csokoládészíntől a világos mézbarnáig. Fandom Apps Take your favorite fandoms with you and never miss a beat.


Mint ahogy a bőrszín világosodásának, úgy a szem kékülésének is van evolúciós magyarázata, amely összefügg azzal, ahogy őseink egyre északabbra vándoroltak. Míg a magas szintű melanin segítette a boldogulást a. A mogyoró egy szép keveréke a barnénak és a zöldnek, ez a szemszín néz ki a leglélegzetelállítóbban. Nagyon színes egyéniségek, általában.


Az első szó, amit párosítanak vele az az elegancia. Ezekre az emberekre jellemző a spontaneitás, a vidámság, és hogy mindig készek a kalandokra. Mennek az árral és alkalmazkodnak a körülményekhez. Kivételesen kiegyensúlyozott emberről van szó, aki könnyedén alkalmazkodik, de az elismerésért valószínűleg keményebben meg kell dolgoznia, mint másoknak.


Gyakran falat húz maga köré, amit másoknak nehéz áttörni, de ha valakit közel enged magához, ahhoz komolyan kötődik.

Hogy lehet az hogy a barátnőmnek barna szeme volt, most pedig zöld lesz neki? Szval kb 4-éve teljesen barna volt a szeme Mint itt a képen a 4. Olykor zöldnek, olykor barnának tűnik a szemed? Talán ezért is olyan nehéz leírni a mogyoróbarna szeműeket!


Független, magabiztos és spontán karaktert társítanak ehhez a színhez. Fontos leszögezni azonban, hogy személyenként eltér, hogy mennyi melanint tartalmaz a szem , így szinte lehetetlen pontosan. A bikinivonal elég kényes terület, hiszen a szőrtelenítést követően sokaknál alakulnak ki bőrproblémák. Engem valahogy nem vonz. Egy csepp kacérság sincs a pillantásában.


Szőke haj, szép bőr, mogyoróbarna szem , egész jó alak, kellemes mosoly, de hiányzik belőle az a valami, amitől egy férfi utánanéz az utcán a nőnek. A szem a lélek tükre. A világos színek kiemelnek, a sötétek a háttérbe taszítanak - ezt például tudtad?


Hogy a tükör méltóan szép keretet kapjon, nem kell sok trükk. Mi mindet felsoroltuk, csak követned kell a leírást az igéző tekintetért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések