2015. május 14., csütörtök

Vakolat alapozó felhordása

Kapart hatású vakolat felhordása. Fontos megemlíteni, hogy ezt az anyagtípust nem kell kaparni, mint a hagyományos, kapart vagy citlingelt kőporos vakolatokat. Végső megjelenésében azonban megközelíti ezek hatását. Anyagösszetételében, színválasztékában, viselkedésében és műszaki tulajdonságaiban, felhordásában. A simító vakolat megjelenését jelentős mértékben befolyásolja a korábban felvitt alapozó vakolat minősége, valamint az is, hogy mennyi ideig hagytuk kiszáradni azt.


Putzgrund vakolatalapozót.

Alkalmazásuk a díszvakolat felhordása elötti, épülethomlokzatok, betonfelületek, meglévő vakolatok felületének alapozása. Vakolat alapozó 2színárnyalatban. Primer vakolat alapozó szakszerű alkalmazása. Revco Magyarország Kft.


Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és. A fő lényeg a kezelési utasítás betartása, az alapvető ismeretek birtoklása, kézügyesség amit nem bonyolult elsajátítani. Ahány munkaszintes a homlokzat annyi vakolat felhordó ember kel plusz.


Ez is egy módja a falpucolásnak. A vakolat lehet cementes besimítású (nemes vakolat ) vagy.

Más lesz a hatás ha körkörösen vagy ha egyenesen ( vízszintesen vagy függőlegesen ) dörzsölik a felületet. Ha ehelyett polisztirol simítót használnak kicsit durvább felület jön. Az Eurosan felújító vakolatrendszerben olyan termékek találhatók, amelyek megakadályozzák a pontszerű vízterhelés kialakulását (Eurosan W vízeloszlató alapozó stb.), illetve a még nedves vakolat sóval való telítődését (Eurosan H pórushirofobizáló). A KlimaDekor beltéri vékonyvakolat felhordása könnyű és gyors. Homlokzati vakolat alapozók.


A porszáraz, tiszta, szilárd és egyenletes felületre a megfelelő hígítású silicon vakolat alapozót festőhenger vagy festőkorong segítségével kell felhordani. Páraáteresztő alapozó ásványi alapfelületek szilárdítására, szerves kötőanyagú vékonyvakolatok és festékek felhordása előtt. Az alapozó száradása után kb:min.


Szilikát befejező rétegek előtt nem alkalmazható. Gipsz kötőanyagú vakolatokra is alkalmazható. Poli-Farbe diszperziós homlokzati nemes vakolat.


Texturato vakolat dörzsölt 2mm,Hőszigetelő rendszer. A felhordása szemcsenagyságnak megfelelő vastagságban rozsdamentes, a bedolgozási struktúra. Ceresit CT vakolat alapozó felhordását követôen. Különösen ajánljuk polisztirol táblás homlokzati hôszigetelô rendszer záró elemeként.


A Haftemulsion önterülő alapozó modifikált, lúgálló, higítható, vizes diszperziós alapozó. Nemes vakolat felhordása. Kontakt módon kialakított anhidritesztrich és önterülő padlókiegyenlítők felhordása.

INNTALER MÉLYALAPOZÓ 5L és még 1termék közül választhat a kategóriában. A lábazati vakolat párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. A felkent vakolatot napig fagytól, csapóesőtől, nedvességtől védeni kell!


Teljes kötési idő nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések