2015. május 7., csütörtök

Ömlesztett fenyőkéreg

Akciónkban a zsákos áraink felveszik a versenyt a köbméteres, ömlesztett fenyőkéreg árakkal! A csomagolt fenyőkérget pillanatokon belűl már a helyére is hordhatjuk, ahol egy mozdulattal a zsák tartalmát szét is teríthetjük. OLCSÓ, KÉNYELMES, GYORS, EGYSZERŰ ÉS SZÉP! A mai nap fordulópont az Ön életében! Eljött az idő, hogy száműzze a gyomokat a kertjéből!


A Kátai fenyőkéreg használatával akár -kal kevesebb lesz a gyom, és akár -kal kevesebbet kell költenie az öntözésre!

Kapható literes, 1literes és ömlesztett kiszerelésben is! A nagydarabos fenyőkéreg lehet erdeifenyő, borovifenyő, feketefenyő és lucfenyő kérgéből. A különbség a kéregdarabok között minimális színbeli eltérés. Ezért a vásárlás nálunk méretosztályozás szerint történik, függetlenül a fenyő fajtájától. Cégünk fő tevékenysége fenyőkéreg gyártás, kis- és nagykereskedelem.


Emellett még főleg külföldi import kalodás tűzifát kínálunk az elérhető legjobb árakon. Külföldi és hazai szerződött partnereinktől a legjobb minőségben és áron kínálunk fabrikettet és fapelletet. NEM CSAK A DÍSZKERTBEN HASZNOS A FENYŐKÉREG ! Akár -al kevesebb gyom!

Időt, fáradságot, és pénzt takaríthat meg! A fenyőkéreg a legdekoratívabb,és az egyik leglassabban lebomló mulcs! Szerves Mulcs Felhasználása: – Fakéreg ( fenyőkéreg )a legalkalmasabb a fák, bokrok körül és a kerti ágyásokban.


Komposztot bárhol lehet használni, amennyiben viszonylag jól komposztálódott. Használhatjuk, mint talajtakaró, vagy egyszerűen csak a. Ph értéke megközelítőleg - közé esik. Azért mondjuk, hogy Bio-mulcs, mert teljesen természetes és színezőanyagoktól mentes. Nem minden mulcs fenyőkéreg , de legjobb mulcs a fenyőkéreg ! Fenyőkéreg használata kertünkben! Gyomosodás ellen (minimum cm-es vastagság ajánlott)-Dekorációnak-Nedvesség megtartására-Talajlazításra, a talaj termőrétegének frissen tartására.


Azt tudniuk kell, hogy a zsákosban jobb minőség van, ezért is jóval drágább a vörösfenyőkéreg esetében. Lucfenyőkéregnél ugyanazt zsákoljuk, mint amit ömlesztve adunk. Mulch, fenyőkéreg kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Zirc melletti ha- os bocskori csemetekertben – fenyőkéreg forgalmazás.


Mulcs takarás különböző méretben és színben, felfrissítjük a fenyőkéreggel takart. Vállaljuk kedvező áron fenyőkéreg - fenyőmulcs - kiszállítását zsákos és ömlesztett formában Budapesten és környékén. Megrendelései teljesítéséhez többfajta, különböző méretű teherautó áll rendelkezésünkre.


Cégajánló Ömlesztett fenyőkéreg ár témakörben: Ömlesztett fenyőkéreg ár - vevokkedvence.

Színes fenyőkéreg A színezett, festett fenyőkéreg fa apríték, a fafeldolgozó üzemek mellékterméke,- tehát nem fenyőkéreg. Mennyibe kerül a fenyőkéreg terítés? Az ömlesztett fenyőkéreg ára minőségtől függően 12.


A zsákos mulcs ára 1. Megtérül-e valaha a mulcs terítés ára? Méretek : por 1cm-1cm, közepes méret 5cm-4cm, nagy méret 4cm-8cm. A kiszerelés lehet zsákos vagy ömlesztett.


A két legnépszerűbb fenyőkéreg fajta: a borovi fenyőkéreg és a vörös fenyőkéreg. Gergely Díszfaiskola néven kezdtük el a faiskolai termesztést, és a növények kis-,és nagykereskedelmi értékesítését. Juniperus Parkerdészet a dísznövénytermesztő, parképítő.


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések