2015. május 4., hétfő

Ablak távnyitó szerkezet

KIT OL90N Karos ablaktávnyitó szett, befelé nyíló, bukó vagy emelkedő ablakokhoz, max. A kézi karos távnyitó , a magasban elhelyezett műanyag ablak nyitására használható. GEZE felülvilágító- távnyitó rendszerek.


Ablak távnyitó szerkezet

A manuális ablaknyitó rendszerek kényelmesen használhatóak a napi szellőztetéshez. A GEZE lapos kivitelű ollói akár 2mm-ig kinyitják a felülvilágítókat. Alkalmazási területei magában foglalják a derékszögű, befelé nyíló bukó- vagy nyílószárnyakat, és a kifelé. Alkalmazása: olyan bukó ablakoknál , ahol a magasság nagyobb, mint a szélesség. Olajfékes ajtóbehúzó bejárati ajtókhoz.


Távnyitó : magasan levő bukó ablakok szárnyainak buktatására szolgál. Kézi működtetésű távnyitó rendszerek. A hő- és füstelvezető szerkezet védelmi céljai.


Tekintse meg a műanyag ablakok lehetséges formáit, kialakításait és nyitásmódjait. Magasabb belmagasságú épületekben a bukó ablak nyitását egy úgynevezett rudas vagy zsinóros távnyitó segíti. Ezek a távnyitók min. Bukó ablak : Bukó kialakításban a kilincs felül helyezkedik el, ezért maximum 9mm magasságú ablakot ajánlott így beépíteni.


Ha magasra, vagy nehezen elérhető helyen van beépítve a nyílászáró, akkor zsinóros vagy bovdenes távnyitó beépítése javasolt. A meghajtások és a rögzítőelemek a szükséges erőre méretezve vannak-e az ablakhoz helyezve ahhoz, hogy az ablak elérje a kívánt nyitási szélességet? Milyen nagy és milyen nehéz az ablak ? Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.


Tokosztó: a nyílászáró tokszerkezetébe kerül, azt megosztva a szerkezet több ablak és ajtószárny fogadására válik alkalmassá. Előre kell látnunk, hogy a bukó ablakok kilincse felül fog elhelyezkedni az ablakon, így ezzel számolnunk kell az elérhetőség miatt. Hungarian-English dictionary.


A műanyag ablak illesztési hézagainak eltakarására szolgál. Leggyakrabban talán sportcsarnokok ablakai működtethetők ezzel a módszerrel, de saját lakásunkban is szükség lehet rá, ha mondjuk a. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Helyszíni felmérés. Cégünknél lehetőség van a nyílászárók, ajtók egyéb termékek árajánlatkérésekor, esetleg vásárlása előtt egy úgynevezett helyszíni méretpontosításra, amit a munkatársaink önnél a beépítés helyszínén végeznek el és ez által egy pontosabb képet tudunk adni a termékről, valamint önök is megnyugodhatnak, hogy egy szakember mérte fel a. A fő profilok konstrukciós mélysége 75mm, ami a profilt a legjobbak közé sorolja.


Az ablak szerkezet hőátáramlás együtthatója 1. A megfelelő üveghasználat biztosítja a fűtésre fordított költségek csökkentését. Alkalmazhatók sötétfedelekhez és JET-VARIO fényfedelekhez is. Az összes szerkezet alkalmazható opcionálisan a megfelelő kiegészítő eszközökkel akár a napi szellőztetéshez is.


Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, kérjen árajánlatot ablak felújításra, szakembereink hamarosan megkezdik a munkálatokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések