2015. május 22., péntek

Egyedi beltéri ajtók gyártása

Pascal beltéri ajtók. Ha bel­té­ri ajtók ­ról van szó, nem isme­rünk lehe­tet­lent: mun­ka­tár­sa­ink szak­ér­tel­me, hatal­mas gyár­tói kapa­ci­tá­sunk, tech­no­ló­gi­ai hát. A beltéri ajtókat egyedi és szabvány méretben is elkészítjük számodra. Az egyedi méretet felár nélkül készítjük.


Az ajtó méretre gyártása biztosítja számodra, hogy pontosan a Te otthonodba illő egyedi beltéri ajtód legyen.

Bejárati ajtó gyártása , műanyag nyílászárók Budapesten és országosan a. Nyílászáró gyártása , egyedi ablak gyártás, ablak készítés méretre. A JAN beltéri ajtó Önhöz beépítésre előkészítve kerül leszállításra. Ezáltal a tisztaság megtartásával beépíthetők a beltéri ajtók. A Jan beltéri ajtók gyártása tetszőleges kivitelben történik az Ön számára. Válassza ki saját kivitelezési megoldását!


Egyedi beltéri ajtók gyártása. Fő profilunk az egyedi beltériajtó gyártás, melyeket tömörfából készítünk első osztályú minőségben.

Termékeink az egész ország területén megtalálhatók új- és felújított családi házakban, panziókban, középületekben. Fejlett technológiánknak köszönhetően bármilyen szöges szerkezetet, egyedi formát kivitelezünk. Termékeinket több alapszínben forgalmazzuk, választható üvegezéssel és kilincsekkel. Ajtó és ablak gyártása.


Gyártott termékeink: minőségi műanyag nyílászárók: ajtó ablak, toló-bukó ajtók és ablakok, toló ajtó és ablak, egyedi ablak gyártás, erkélyajtó, télikert stb. Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek. DVÖZÖLJÜK ÖNT A FA NYÍLÁSZÁRÓK VARÁZSLATOS VILÁGÁBAN! A vállalkozásunk fő profilja a minőségi ajtó-, és ablakgyártás. A fa bejárati ajtók , fa ablakok és alufa rendszerek mellett, tömörfa valamint furnéros beltéri -, és pince ajtókat, is gyártunk.


Bonyolultabb fafurnér vagy festett beltéri ajtó megrendeléseknél, ahol több, mint 2felület, üvegezési és rajzolati minta áll rendelkezésedre, ajánlott az időpont egyeztetés, s lehetőleg minimum 1-nyugodt órát szánj a tervezésre, hisz amint azt a fent leírtak sejttetik, rengeteg izaglmas variáció merülhet fel. Ablakait és ajtóit, közös egyeztetést követően, a legnagyobb szakértelemmel készítjük! Segítünk Önnek a helyes döntés meghozatalában, hogy hosszú ideig szolgálhassa igényeit! Ebben az esetben sem kell egyből az idegorvoshoz rohannunk, ugyanis egyedi méretű faerezetes fóliás beltéri ajtók is elérhetőek a magyar piacon, ezen ajtókat a köznyelv CPL beltéri ajtónak nevezi.


A felületükön melamin akril műgyanta bevonat található amely rendkívül karcállóvá és tartóssá teszi ajtónk felületét. Ablakainkat üveg közötti, ragasztott vagy valódi vésett osztókkal is igényelhetik ügyfeleink. Fa bejárati ajtóinkat a kor követelményeinek megfelelően,az ön egyedi elképzelése alapján készítjük el,az elérhető legjobb minőségű alapanyagokat felhasználva.

CPL - laminált beltéri ajtók. Ha egyedi méret, oldalvilágító, tolóajtó, speciális műszaki tartalom az igény, mindenképpen ez az ajtó a. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. Ide kattintva kérhet helyszíni felmérést, árajánlatot!


Kategória: Borovi fenyő fa bejárati ajtó Cí. A bejárati ajtók és ablakok egyedi méretben gyártása ma már nem számít nehézségnek, árban sem térnek el különösebben a szabványos méretű társaiktól. Eclisse falban futó tolóajtó és tapétaajtó rendszerek. Project és techniai ajtók. Mottura kéttollú kulcsos illetve biztonsági cilinder betétes, törésvédős, MABISZ minősített bejárati biztonsági ajtók gyártása , beépítése, forgalmazása és.


RAKTÁRON LÉVŐ EGYEDI SZERKEZETEK LISTÁJA --OS KEDVEZMÉNNYEL: Ha kiváló minőségű műanyag nyílászáróra van szüksége (pl. bejárati ajtó, műanyag ajtó) válasszon a Műtermo nyílászárói közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések