2015. május 5., kedd

Fehér díszkavics ár

JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Feliratkozás a hírlevélre. Szívesen állunk az Ön segítségére. Aktuális Diszkavics ajánlatok az ÁrGép-en.


Hasonlítsa össze az árakat!

Királyvörös márvány díszkavics ! Thassosi Fehér márvány díszkavicsok érkeznek! Palalemezkék érkeznek! Valamint Akvarisztikához, szűrőhomok, akváriumkavics kapható ! Szűrőhomok világosbézs színben.


VÖRÖS KAVICS, DÍSZKAVICS , SÉTÁNYKAVICS SZÁLLÍTÁS: Ez a díszkavics a lesencetomaji bányából származó gyöngykavics. A díszkavics ár tekintve, hogy messziről kerül kiszállításra eltér a többi mosott kavics árától. Négy-nyolc milliméter átmérővel rendelkezik.

Színe vörös, vörösesbarna. Sétányok, kertek díszes. A kavics mérete mm-ben nm-re zsák kavics ajánlott. Nagyobb igény esetén célszerű egyszerre megrendelni a kavicsokat, mert két szállítás között olykor komoly méretkülönbségek vannak. Viszont egy szállítmány mindig egyforma, Webáruházunkban megtalálhatóak a virágföldek.


Ennél fehérebb a Carrarai fehér márvány díszkavics , de az sem garantáltan hófehér. A Rozsályi Tüzépen Őrbottyánban, homok, kavics, sóder, zúzottkő, murva, gyöngykavics, sziklakerti kövek, oltott mész, cement és egyéb építési. Díszkavics méretek, árak. Megrendeléshez kérjük írja fel a termék képe felett látható kódot! Az árak az Euro árfolyamának változásával módosulhatnak ezért az árváltoztatás jogát fenntartjuk!


A hálós diszkavics függőleges falak burlolóanyaga. Beltérre és kültérre egyaránt ajánljuk. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – kavics. Eladó mn-es szobás lakás, II. Márvány díszkavics , királyvörös.


Erőteljes vörös színű kő, fehér kalciterekkel átszőve.

Gömbölyűre csiszolt fehér és nemes carrarai márvány. Carrara fehér kő Görgeteg, koptatott fehér márvány. Extravagáns megjelenés a házban és a kertben. DEKOR KAVICS FEHÉR 2-6MM, 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!


Olasz veronai márványból készült kőzúzalék. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések