2015. május 8., péntek

Biztonsági fiókzár

Gyerekbiztos biztonsági fiókzár. Minden, nálunk megvásárolható fiókzár könnyen felszerelhető, praktikus megoldás arra, hogy megvédd a babádat a „fiókbalesetektől”. Válaszd ki a többféle gyerekbiztos fiókzár közül azt a megoldást, amelyik a legkényelmesebb neke és a legbiztonságosabbnak tarto amelyik a. Szakértő kollégáink segítik biztonsági eszköz, ha befáradsz bababoltunkba. Az oldalunkon böngészve kiválaszthato hogy ajtórács, bébiőrző, légzésfigyelő, konyhába vagy hálószobába való biztonsági eszközre lenne szükséged.


A webshopunkban látható biztonsági eszköz kínálat töredéke az üzletünkben kaphatónak!

Munchkin XtraSafe fiókzár (4db). King Tony szerszámos kocsi fiókos biztonsági fiókzár és erősített kivitel, azonnal raktárról, ingyen szállítással a SzerszamKell barkácsáruházból. Abus Lenny bababiztonsági eszköz: fiókzár , fiókokhoz és szekrényekhez.


Fiókzár , Biztonsági eszközök, MiniOrszág Baba-Mama Webáruház. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Reer biztonsági fiókzár.


A csomag 5db-ot tartalmaz.

Az ár erre vonatkozik. Csavarozni kell a bútorra. A biztonsági babarács és ajtórács segítségével egy könnyed mozdulattal el tudod zárni a babádat a veszélyes helyek (lépcsők, kandalló) elől, így te is nyugodtabban teheted a dolgodat, mert tudo hogy a csöppség biztonságban van. Segítség a vásárláshoz: Fiókzár A fiókzárakkal megakadályozhato hogy a gyermek a fiók ki-be tologatásával odacsípje az ujját, vagy esetleg kirámolja a fiókok tartalmát.


A többfunkciós szuperzárak és a szekrényzárak között is találhatsz olyat, amelyik alkalmas a fiók lezárására, de ha zavar ezek látványa, akkor célszerű a fiókon belülre szerelhető zárat. Egyszerűen felszerelhető, gyerekzárral ellátott, falhoz, ajtókerethez fúrás nélkül is rögzíthető. Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg (más áruházakhoz képest) akkor biztosan adatbázis hiba történt, amit ha lehetősége van rá kérjük jelezze az ügyfélszolgálatunknak.


Szívesen,mert sok oldalt átböngésztünk mire rátaláltunk a babakocsinkra,ha hamarabb rábukkanunk erre az oldalra sok időt megspóroltunk volna,mert itt minden egy helyen megtalálható,legalább is amire nekünk szükségünk volt. Amikor a kicsi mászni kez később kapaszkodva feláll, sok hely lesz számára elérhető és veszélyes, amelyektől biztonsági eszközök segítségével tudod megvédeni. A szettek ehhez tartalmazzák a legfontosabb kellékeket: típustól függően egy vagy több sarokvédőt, konnektorvédőt, fiókzárat, ajtózárat, csúsztatható. Több olyan hely van a lakásban, ahol egy ajtórács, babarács használata nagymértékben fokozza gyermekünk biztonságát, pl. Bababiztonsági eszközök Biztonsági babarács, ajtórács, lépcsőrács.


Az előző bútorzár biztonsági változata. Szintén könnyen és gyorsan szerelhető, de lényegesen több kulcsvariációval rendelkezik, ezáltal biztonsági szempontból is magasabb védelmi szintet jelent. Bútorzár, normál kulcsos, bevésős: Régebbi bútorok általános zárja. A bútor szerkezetében a bevésős épületzárakhoz.


Aktuális Fiókzár ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Megakadályozza a fiók teljes kinyitását. Az akasztós részt (lakat) fel kell csavarozni a fiók helyén a felső lap belsejére, a kampós részt (lakatszárak) pedig a fiók elejére belülről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések