2015. május 13., szerda

Mosógép gumi cseréje

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan cseréje le három egyszerű lépésben a hűtőajtó tömítését. Hűtőgép ajtótömítés, szigetelő gumi cseréje. A mosógép belső gumi peremében minden mosás után áll a víz. Egyszerűen leszedi a mosógép ajtógumijáról a nyálkát és vízkövet is:.


A fenti mosógépbe cserélnék.

Ha kiszakad a mosógép ajtó tömítése (üstszáj gumi ), érdemes szerelőt hívni, mielőtt nagyobb baj lesz! Mosógép üstszájgumi ajtógumi szerelése cseréje házilag Ha a mosógépajtó tömítése elkezd beragadni, az annak a jele, hogy el van használódva és cserére szorul. Előfordul, hogy az üstszájgumi kiluka vagy nagyon penészes, ekkor szintén szükséges egy új darabot beépíteni. Ha a mosógép különösen zajos, szokatlan hangokat ad ki, első lépésben erre kell gyanakodni.


Ez a probléma házilag is orvosolható: forgassuk a dobot addig, míg az egyik résen meg nem látjuk a zajforrás tárgyat. Ha szükséges próbálkozzunk mindkét irányba a forgatással, és ha rálelünk, a kilógó részt csipesszel vagy szabad kézzel megfogva távolítsuk el. Ilyenkor már csak a mosógép szerelő segíthet, és az üstszáj gumi cseréje , ha azt szeretnénk, hogy higiénikus legyen, és nem utolsó sorban szép látványt nyújtson a mosógépünk.


Még egy dolog, ami miatt néha mosógép szerelőt hívnak.

Nevezetesen a készülékből áradó büdös szag, ami leginkább a lefolyó bűzére. A szerelés nem bonyolult. Az új tömítéssel a hűtő eredményesebben fog működni, így pénz takarít meg önnek.


Az elhasználódott tömítés cseréje idővel behozza az árát. A képre kattintva nagyobb méret! Több oka is lehet, ha mosógépünk “lehelete” kellemetlen.


Sokan ekkor a mosógép dobjára, az adagolójára, vagy a szűrőre, esetleg a gumi tömítésekre gyanakodnak, és lehet meg is találják a hiba, vagyis a szag forrását. DE nem minden esetben ez okozza a problémát. A dobot a csapágy tengellyel egy gumi átvezető betét köti össze, ennek cseréje fontos feladat, ne feledkezzünk meg róla.


Figyeljünk rá, hogy a függőleges tartócsavarokat csak a dob megforgatása után szabad véglegesen rögzíteni. Az új, hibátlan gumi tömítést az orsó végére tesszük és visszacsavarozzuk a csapbetétet. Előfordulhat, hogy önmagában a tömítés cseréje nem oldja meg a csöpögő csap problémáját.


Ha az egész betét elöregedett, kopott, akkor azt is érdemes lecserélni. Ha a kopásnak még csak közepesen észlelhetők a jelei, az. Alkatrész cserés vagy bonyolultabb javítások: 9. Webáruházunkban kis- és nagy háztartási gépekhez forgalmazunk alkatrészeket és tartozékokat.


Régi eternit csövek és vízvezeték rendszerek cseréje.

Sarok szelepek, sarok csapok és flexibilis csövek cseréje. Mosogató és mosdó csaptelepek felújítása, javítása és cseréje nagy szakértelemmel. Mindenféle konyhai és fürdőszobai szifon cseréje.


Flexibilis cső, mosógép cső kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Szerelési anyagok széles választékban, döntsön Praktikusan! MOSÓGÉP ALÁTÉT GUMI 50X65X1CM és még termék közül választhat a kategóriában.


Rendezze be otthonát Praktikusan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések