2015. május 4., hétfő

Bontás nélküli ablakcsere

Tokbaépítés ( bontás nélküli ablakcsere ) esetén az ablakcsere során bontás nélkül a meglévő fatokba, annak kismértékű átalakítása után építjük be az új nyílászárókat, természetesen tokkal együtt. Ily módon a régebbi kapcsolt gerébtokos ablakok felett található redőnyök megmaradhatnak, ezeket fel lehet. Bontás nélküli ablakcsere beépítési folyamata.


A helyszíni felmérés során felvesszük a pontos méreteket, valamint ellenőrizzük hogy a régi meglévő tok alkalmas-e még a bontás nélküli ablakcserére. Ki fogja-e bírni a beépítést, nincs-e széthasadva vagy túlságosan elkorhadva.

Ilyenkor a régi tokba új ablak kerül beépítésre. A beépítést megelőzően egy helyszíni felmérés során szakember érkezik a helyszínre. Az ablakcsere történhet kétféle módon is, ábár mi csak az egyik megoldást szoktuk ajánlani: kibontjuk a régit teljesen, vagy beleépítjük az újat a régi keretbe.


Ablakcsere bontás nélkül. Az ablakcsere bontás nélkül a tégla épületekben jöhet szóba, amikor nem szeretnénk elviselni az ablak kibontásával járó kellemetlenségeket. Akkor érdemes ezt a megoldást választanunk, ha a közelmúltban volt festés, tapétázás a helyiségben. Esetlegesen a régi tokból kilátszódó felületek újramázolására.


Gyors, tiszta munka, nem jár falvisszajavítással és nem kell a régi redőnyt lecserélni.

Rendkívül sok kényelmetlenséget kerülhet el, ha a bontás nélküli ablakcsere mellett dönt, hiszen így elkerülheti a bontással járó kellemetlenségeket. Hogyan lehet bontás nélkül ablakot cserélni? Ez általában hagyományos, fából készült keretek esetén valósítható meg a legjobban, méghozzá akkor, ha az eredeti keret elég széles és jó állapotú ahhoz, hogy ráépítsék az.


Kérje helyszíni felmérésünket. Amennyiben régi gerébtokos ablakról van szó, az új nyílászáró méretét a régi tok belmérete határozza meg, ettől 1-cm-el kisebbre kell méreteznünk a fa nyílászárót, hiszen a régi tok nem minden esetben, áll már vízszintesen , függőlegesen. Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Ezt a technikát akkor szokás alkalmazni, amikor a meglévő keret még használható állapotban van, illetve nemrég volt. A helyszínre érkező kolléga megvizsgálja a régi ablakokat, méreteket vesz, valamint hasznos tanácsokkal lát el minket.


Első lépésként ellenőrzi, hogy az régi ablaktok megfelelő állapotban van-e a bontás nélküli ablakcsere. Mivel nem keletkezik törmelék és a por is kevesebb, így otthonunkat szinte zavartalanul használhatjuk az átépítés ideje alatt is. Elsősorban azoknak ajánljuk akik már nem akarják. A módszer előnye, hogy nem keletkezik törmelék és nagyobb mennyiségű por, valamint az ablak csere is sokkal rövidebb időt igényel. Budapest műanyag nyílászárók műanyag.


Ennek köszönhetően a jelentésen megrövidül az ablakcsere teljes folyamata, otthonunkban pedig hamarabb állhat vissza a rend. A műanyag ablak cseréje bontás nélkül nem igényel további kőműves, burkoló vagy festő. Ez a fajta beépítési technika inkább fejújítás mint teljes nyílászáró csere.

Tokba építés szinte csak tégla épületeknél és műemlék jellegű házaknál fordulhat elő. Itt nem bonthatják meg a műemlék jelleget, tehát az eredeti megjelenés. Zsanérok és pántok eltávolítása.


Az új műanyag ablakot a régi tokba szereljük bele. Ilyen beépítési módszer alkalmazásakor nincs utólagos kőműves munka, a beépítés sokkal, kevesebb piszokkal, felfordulással jár. A régi tokbeépítéses cserénél a meglevő. No category No comments.


Kattintás ide a válaszadás megszakításához. You must be Logged in to post a comment. Ellenáll az időjárás viszontagságainak. A bontás nélküli ablakfelújítás előnyei: Gyors. Költsége egy új ablak beépítésének fele, harmada.


Nem kell elköltözni otthonról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések