2019. február 12., kedd

Lakótelepi ablakcsere

Egyedi műanyag ablakok, ajtók akkor mi vagyunk a megoldás, ajtó ablak, erkélyajtó csere akár nap alatt. Műanyag ablakcsere akció! Ablakcsere nap alatt!


Egyedi felmérés alapján mindenkinek kialakítunk egy előnyös lakótelepi ablakcsere árajánlatot, ami átlátható, és tartalmazza az összes felmerülő költséget. Több panelablak cseréje esetén jelentős árengedményt tudunk adni. Ha hozzánk fordul, akkor a legmodernebb technológiával gyártott 5-légkamrás ablakokat kapja. Tapasztalatunk szerint a legtöbb panellakás tulajdonos nincs azzal tisztában, hogy otthonában megvalósítható-e a meglehetősen csúnya és gyenge minőségű házgyári ajtók cseréje, ezért sok esetben a sok szépen felújított panellakásban éktelenkednek a már régen szétesett, toldozott-foltozott, agyonfestegetett műanyag tokos, kopott, zörgő szinte nulla hő és.


Tekintse meg árlistánkat, panel ablakcsere árainkat és akcióinkat. Kérje ajánlatunkat Prestige vagy Inoutic műnyag ablakokra. Megtörténhet, hogy az ablakcsere után penészesedés lép fel. Nem, mert a panellakások esetében nem kell számolni magas páratartalommal.


Ennek oka, hogy a panelházak általában túlfűtöttek és mesterséges szellőztetéssel is ellátták őket. Penész ott keletkezhet, ahol a fal lényegesen hidegebb a levegőnél és a. A szerelt erkélyfalak körül jelenleg meglévő funér lemezes kialakítást igény esetén szigetelt gipszkartonos megoldásra csréljük. Panel házaknál mindig kell takaróléc a külső oldalra is a poliuretán. Lakótelepi erkélyajtó és ablakcsere - a beépítés utolsó fázisa.


Amint a keret rögzült a nyílásba akkor a következő lépés a hézagok és rések kitöltése PUR (Poliuretán) habbal, ami megakadályozza hogy a hideg levegő átjárjon az ablak keret és a fal közti réseken. A PUR hab száradása után a felesleg. A következőkben leírom egy lakótelepi lakás bejárati ajtócsere folyamatát. A régi ajtó még valószínűleg az eredeti ajtó (fa bejárati ajtó zárral, alu koptatóval, stb), szóval igazi szocreál darab volt. Ha ki akarjuk cserélni a bejárati ajtót először is meg kell venni az újat.


Ehhez tudni kell a beépítési. Ezzel készen is volt az ablakcsere , amely kb. A lakótelepi ablakokkal ellentétben, itt csakis az építést végrehajtó kivitelező munkáján múlik a felmerülő javítások mértéke. Sok esetben az ablak tokja több cm. Cégünk vállalja a lakótelepi panelprogram keretein belül ajtó ablak és egyéb nyílászárók értékesítését, igény szerinti beépítését, az ablakcsere elvégzését.


Az évek során több panelprogram munkában vettünk rész Budapesten és Pest megyében alvállalkozóként. Tudnivalók a panel lakásokban található ablakok cseréjéről: Hazánkban rengeteg panellakás található, a lakosság jelentős része ilyen. Az utolsó pont különösen fontos, mivel sok esetben az ablakcsere megelőzi a külső falszigetelést, így a külső párkányoknak mindenhol igazodnia kell a külső szigetelés vastagságához.


Hogyan zajlik az ablakcsere egy panellakásban? Sokan tartanak attól, hogy mi is fog történni a csere alatt. Kell-e majd festeni, vagy tapétázni? Gyakran keresnek minket panel ablakcsere ajánlatkéréssel pl.


Előfordul, hogy “panel ablakcsere ajándék redőnnyel” csomag után érdeklődnek, amit hallottak ismerőstől vagy olvastak az interneten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések