2019. február 1., péntek

Dupla sírkő mérete

Jellemzés:-Szerkezete bontható és újból helyezhető-A gránit anyag örök életű-Az ár a kiegészítőket nem tartalmazza-A síremlék ár. Dupla síremlék 254e - 496e Ft között. A képeken látható, már elkészült sírkövek, mind rendelhetőek. Amennyiben más színű vagy formájú dupla sírkövet szeretne vásárolni, akkor keresse telefonon munkatársunkat vagy érdeklődjön.


Olyan helyekre készülnek ahol a temető adott méretei miatt dupla sírkő nem helyezhető el.

Kiváló minőségű, gránit, márvány és mészkő sírkövek és síremlékek forgalmazása. Sírkő felújítás Budapesten és Pest megyében. Hogy közülük melyiket választjuk, azt egyrészt a sírhely mérete , másrészt a temetkezés módja is befolyásolja. Az alapvető fajták – szimpla és dupla sírkő , urnasírkő, kripta – valamennyi temetőben megtalálhatók változatos színekben, formákban, méretekben.


A Gránit Szabó Kft. Sírkövek készítése (szimpla kövek, másfeles kövek dupla kövek), emlékek, bur kolat, gr ánit- márvány, mészkő burkolólap és megmunkálása, padlóburkolat, járólap , mosdólap, ablakkönyöklő, gránitasztal, konyhai pultrendszer, fürdőszobai pultok, kialakítások, burkolatanyagok, fürdőkád és. A dupla sírköveknek 200×170-es a befoglaló mérete , a kerete 150x180cm,.

Az urna helyre csak és kizárólag. A sírköveink tömör gránitból készülnek! A méretek : kripta, dupla sírkő , szimpla sírkő , urna síkő, urna kripta. Itt megtalálják az emlékeknek a formáját, szimpla, dupla és urnás képekkel.


Ez egy segítség, hogy legyen valami elképzelés a garnitúrákról. De mindent egyedire és személyre szabottan készítünk el. Ha a katalógusunkban nem talált olyan formát, amilyet szeretne, semmi probléma.


Bármilyen fénykép vagy. Egyedi tervezésű síremlékeink. A klasszikus és modern formák mellett, ügyfeleink egyedi elképzeléseit is igyekszünk megvalósítani. A modern technológiáknak, tapasztalt, kiváló forma- és kifejezési ötletekkel rendelkező kőfaragó munkatársaknak köszönhetően bármilyen igénynek meg tudunk felelni. Sírkő készítés több évtizedes tapasztalattal, megfizethető áron.


Sírkövek, síremlékek, kripták, urnák készítése és felújítása, év garanciával. Szimpla sírkövek - Kérjük tekintse meg szimpla sírkő kínálatunkat - Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. Az ország egész területén vállalunk sírkőállítást!


Sírköveink megvásárolhatóak részletfizetésre is!

Sírkő bemutató parkunkban nagy szín- és formaválasztékban kínálunk sírköveket, az egyszerűtől az exkluzív megjelenésű kézi faragású egyedi darabokig. Raktárról választhatnak, vagy egyéni elképzeléseit valósítjuk meg gránitból, márványból, mészkőből. Vállalunk családi kriptákat, dupla és szimpla sírköveket. Sírkő galéria, exkluzív sírkövek, szimpla – és dupla sírkövek, urnás sírok széles választéka. Sírkő , Kőfaragó, Síremlék, Somogy megye Kaposvár.


Helyszíni ingyenes felmérésk. Itt láthatóak urna sírköveink. Milyen anyagból válasszunk. Célszerű síremlék vásárlása előtt az adott temető előírásairól tájékozódni: engedély köteles-e, mik az előírt síremlék méretek pl. Kimagasló figyelmet fordítunk az alapanyagok beszerzésére, azok megmunkálásának módjára és kivitelezésük részleteire, törekedve a lehető legmagasabb színvonalon elvégezni a ránk bízott munkát.


Nem, a márvány, mészkő és gránit sírkövek tökéletesen ellenállnak a hónak, fagynak. Gránit kövek legnagyobb kínálatából választhatja ki az önnek legmefelelőbb mintázatot és színt. Modern gépeink segítségével, tetszőleges formájú és méretű emlékeket is képesek vagyunk legyártani bármilyen egyéni elképzelés alapján. Junior Hallak Medicina e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések