2019. február 13., szerda

Hófogó anyagszükséglet

Kérjük, küldje el hozzánk levélben, faxon, e-mailen az anyagszükséglet. A hófogó profil több sorban rögzíthető a felső tetőövön. Szolárcső-átvezető cserép, névleges átmérő 70. FONTOS, hogy az Ön által megadott méretekből fogunk számolni, így azok pontossága határozza meg a kiadott anyagszükséglet pontosságát!


Mérnök szaktanácsadónk olyan anyagszükségletet fog Önnek küldeni ami tartalmazza a szükséges elemek (alapcserép, idomcserepek, stb.), az ajánlott kiegészítők (alátéthéjazat, kúpalátét, hófogó , stb.) mennyiségeit.

Ft Nettó ár: 2Ft. A fém hófogó elem a hó megcsúszásának megelőzésére szolgál. Elsősorban az ereszhez közeli cserépsoroknál célszerű beépíteni, hatásos megfogást.


Bramac Fém hófogó antracit (acél). A Tetőlemezek megrendelésének fontos előzménye a pontos méretezés, az anyagszükséglet meghatározása ! Kollégáink helyszíni felmérés után pontosítják a méreteket, mennyiségeket! A megrendelés visszaigazolásánál.


A színre festett fém hófogó a felületi hófogás megbízható eleme.

Célszerű a tető felületén, a környezeti, éghajlati, tengerszint feletti magasság körülményeinek figyelembevételével a tető felületén egyenletesen elosztani. Az elhelyezési minta meghatározása tervezői, tetőfedői feladat. Tetőkiegészítő akció - online árajánlat A weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag az alábbi online árajánlatkérő íven érvényesek.


Nem vonatkoznak az üzemeltető egyéb értékesítési helyein lévő termékekre. Anyagszükséglet : minden tető más - ebből adódóan nehéz meghatározni a szükségletet, mert azt méretezni szokták. Függ a tető hajlásszögétől, a lejtés irányú hossztól is a szükséges mennyiség. Tondach fém hófogó Hornyolt,Hódfarkú tetőcseréphez Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára!


Bruttó árakat tartalmaz. Rendeltetése: cserépbe akasztva a hó megcsúszásának, nagy tömegű lezúdulásának megakadályozására, a lecsúszó hó szétvágására. Szaktanácsadó kollégánk ingyenesen kiszámolja a szakszerű kivitelezéshez szükséges anyagszükségletet. Hófogórács, féle színben. A nevét, e-mail címét, telefon- vagy mobilszámát és rajzait.


Mu´´szaki adatok További vágásformák Alapcserép Táska, lekerekített Óvárosi Táska, szögletes Óvárosi Táska, lekerekített Steyer Táska, szögletes Steyer Táska. Leírás: Alkalmazásával az oromszegélyek egységes fedésképet nyújtó és egyszerű kivitelezése biztosítható, ha a léctávolság 3cm. Jobbos és balos kivitelben, két szeglyukkal készül. A hideg hatására a tetőfedő anyag is megfagy és a hó rátapad a.

Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. ARenova cserép fém hófogó eleme a hó megcsúszásának megelőzésére szolgál. Kúpcseréplezáró Fém (antracit, barna, téglavörös) Rendeltetése: A kezdő kúpcserép helyettesítésére szolgál, lezárva a kúpcserép szabad végét, a perforált felületen keresztül a tető kiszellőzése biztosított. A tető bejárásához, pl. Tondach hódfarkú szegmensvágású cserép 18x- téglavörös a Tondach Tetőcserép Webáruházban.


Hódfarkú, hornyolt cserepek olcsón, akár ingyenes szállítással is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések