2019. február 20., szerda

Bútorláb 20 cm

Bútorlábak vásárlása és rendelése az OBI-nál. Válasszon Praktikusan! ACÉLCSŐLÁB 20X25X25CM FEKETE. Fém bútorláb 20cm , Inox, vagy króm színű bútorláb.


Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet.

Kattints és vásárolj kedvező áron – bútorláb bútorszerelvények árak. Nálunk a fiókrendszerektől a kamravasalatokon át a fogantyúkig igazán mindent megtalálsz,. A garancia feltételeiről bővebben a garanciafüzetben olvashatsz.


Tisztelt partnereink. A jelenlegi helyzetre való tekintettel. Pesti úti boltjaink szombatonként zárva tartanak. Megkérjük szakember partnereinket, hogy rendeléseiket e-mailben adják le.

Emeld magasabbra az ágyadat IKEA fa vagy fém ágylábakkal vagy ágy támasztó lábakkal. Az összes IKEA ágyalaphoz és fakeretes rugós matracához illenek. Sokféle stílusú és anyagú ágylábat kínálunk. Neked csak választanod kell!


Fém, alumínium és műanyag változatok. Több fajta méretben és színben. Görgők és kerekek vásárlása és rendelése az OBI-nál. ASZTALLÁB 70X6CM FEHÉR-ALU és még termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben! Az akciós árak visszavonásig érvényesek, egyéb kedvezménnyel össze nem vonhatók!


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Bors és Horváth bútorszerelvény szaküzlet. Szerszámtartó 20cm Tartók. Raktár- berendezés Raklapos állványok.


FA összegét nem tartalmazzák. Szállítási feltételek egyéni megegyezés szerint. A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és még a szépség is.

Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Konzol nagy 20cm használt Kiárusítás. Leírás Rekeszlemezekhez tartozó fém polctartó konzol. Továbbépítés mellett egy konzolba két polclap is beakasztható, így nem kell duplázni a konzolt, illetve az egysoros falsín is elegendő.


Hasonlítsa össze az árakat! A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookiek használatába! Free Shipping Available.


Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések