2019. február 25., hétfő

Parketta fonás

Hogyan készül a dupla fordított fonás ? Ebben a videóban megtanulhatjátok. Ha tetszett a videó, nyomj egy like-ot! A hagyományos fonás után nálunk ez a legelterjettebb fonás.


Sokan parketta vagy kalács fonásnak ismerik.

Ezt a technikát személy szerint azért szeretem, mert ha már ügyesen meg tudod csinálni, akkor nagyon szépen lehet variálni. Kezdjük el fonni a hagyományos fonáshoz hasonlóan, de úgy, hogy a szélső tincshez mindig vegyünk hozzá még egy kis tincset! A plusz tincset a haj legszéléről vegyük! Ez a blog nem profi varrónőknek szól, hanem olyan nőknek, akiknek ábrándos szemű Barbie rajongó kislány él a környezetében és nagy szívvel bár, de kevés rutinnal bírnak Barbie szabászat témakörben. Holland parketta fonás póthajjal hosszabbitva dúsitva!


A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele! Ez a fajta műhaj, egy teljesen szintetikus anyagból készült póthaj, mely kiválóan alkalmas. Az utobbi évek slágere a dupla fonat.

A kétfonatos parketta frizura elkészíthető saját hajból, illetve póthajjal is melynek során 1-csomag haj felhasználására van szükség. Fénykép, vagy egyedi elképzelés alapján is dolgozunk. Friends of Nepal Ambulance Service. Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk.


A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm). Szege Dorozsmai út 30. A holland fonás elve ugyanaz, mint a franciáé, vagyis lefelé haladva folyamatosan újabb tincseket kell hozzávenned a fonatodhoz.


De míg hagyományosan egymás felett keresztezed a haja itt egymás alatt kell! Ez gyakorlatilag nem is fonás , hiszen csak csavarnod kell a frizkó de a végeredmény szuperlátványos. Folytassuk addig, amíg elfogy a hajunk, amit hozzáfoghatnánk a fonathoz!


Vegyünk három kisebb tincset a homlok feletti részből! Halszálka fonás : Nem a legegyszerűbb, de nagyon látványos. A lényege, hogy parketta fonással elkezdjük fonni a hajat, de mindig csak egy kis tincset helyezünk középre a széléről, a többit lógni hagyjuk. Az alsó középső kisképen. Kezdetben még csak a sajátomat, később az osztálytársaimét, majd a csapattársaimét, majd a gyerekeimét, majd az ő osztálytársaikét és csapattársaikét, no meg olykor az ő szüleikét is.


Parketta fonás (francia fonás ) Teljes hajtömeg befonása egyben. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.

A másik kedvelt fonás , a parketta avagy fejfonás. Ilyenkor a hajat szorosan a fejbörhöz fonják és a választékok variálásával pedig mintákat hoznak létre. Lehet saját hajból illetve póthaj hozzáadásával is elkészíteni.


Végeit ellehet zárni gumival, göngyökkel, de lehet csak nyitva hagyni a fonatok végeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések