2019. február 19., kedd

Hosszabbító kábel 100m

Elosztó, hosszabbító vásárlás: Árukereső. Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az online boltok teljes kínálatából. Kábel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan!


Kedvező árak, gyors szállítás! HDMI kábelek 25cm-től 100m -ig, akár 8K 60fps felbontáshoz is. Ha kábel , akkor Kábelvilág! A bemenet műanyagból készült.


A H05VV-F3G mm² vezető PVC réteggel van szigetelve. Lengő hosszabbító kábel PVC szigetelt m hosszú. Kültéri hálózati hosszabbító , m. A kábelek és vezetékek népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Eurosafe tűzálló kábel (E180), 100m , órás tűzállóság. APC kommunikációs kábel számítógép – UPS ( hosszabbító – 100m ). AUDIO-2X1-1audiókábel 100m.


VGA szerelt kábel (papa-papa). Névtelen UBUSB kábel vásárlás kedvező áron hónap garanciával! Nagyon fontos tényező a megfelelő kábel kiválasztása. A hosszabbító kábel beszerzése előtt néhány tényezőt figyelembe venni. A beltéri kábeleket általában kis elektromos eszközökhöz, háztartási készülékekhez és számítógépes berendezésekhez használják.


A kültéri típusokat hosszabb munkafolyamatoknál. Hírlevél feliratkozás Amennyiben szeretne bővebb információt termékeinkről, elsőként értesülni akciónkról, újdonságainkról, különleges ajánlatainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre! KÜLTÉRI HÁLÓZATI HOSSZABBÍTÓ 10M és még 3termék közül választhat a kategóriában.


Hosszabbító kábel 3-as H07RN-F 3G. Az átgondolt konstrukciónak és az árnyékolt vezetőknek köszönhetően az átviteli jelzavarás minimális, így a kábel megőrzi a maximális hangminőséget. Ez az USB hosszabbító kábel megoldja a problémát!


A kábel méter hosszú, használhatod bármilyen USB 2. Rézből készült vezetője gyors átvitelt biztosít. A kiváló minőségű, érintkezős, árnyékolatlan kábel lehetővé teszi, hogy világos és zavartalan jeleket terjesszen. Kérjük a várható szállítási időt figyelembe venni, amely minden terméknél fel van tüntetve. Ez egyes termékeknél akár több hét is lehet!


Csatlakozó kábelek - Vezetékek és kábelek - Széles termékkínálat a Transfer Multisort Elektronik-nál. Audio kábelek kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! TELEFON HOSSZABBÍTÓ KÁBEL M SZÜRKE.


Készletinfó: Érdeklődj a boltban! Telefon kézibeszélő zsinór 5m fehér. A Funkcionális cookie-k lehetővé teszi a honlapunknak a már megadott részletek elmentérését és ezen adatok alapján tökéletesített és személyre szabottabb funkciókat kínáljunk. Vélemény, info a Kábel Monitor hosszabbító 10m quality ( KKTM10Q ) termékünkről.


Klick Computer Számítástechnika online áruház, Web-Shop. Kellék, Kábel , Akku, Töltő vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron az RBX. Iratkozz fel hírlevelelünkre, hogy mindíg képben legyél az aktuális újdonságainkkal és akcióinkkal kapcsolatban!


Legfrisebb online webshop 10m árak. OEM házhoz rendelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések