2019. február 27., szerda

Tűzgátló festék rétegvastagság

Tűzálló festék , tűzgátló bevonatok a Calsom-tól Acélszerkezetek tűzvédelme. Statisztikai adatok alapján a tűz okozta kár becsült értéke Európában legalább billió euro évente. Mint égéskésleltető tűzgátló termék, kültéri és beltéri acélszerkezeteken Ckörnyezeti.


Javasolt rétegvastagság , száraz:. Hőre duzzadó acélszerkezet tűzvédő festék beltérre és kültérre, oldószer bázisú. Anyagszükséglet Nedves. A tűzvédő festék hő hatására duzzadó reakcióképes bevonat, melynek térfogata nő, sűrűsége csökken tűz esetén. Pontosabban, a hőre habosodó tűzvédelmi festék olyan bevonat, amely hő hatására kontrollált mértékben az eredeti vastagságának a többszörösére duzza és olyan nagyszámú apró buborékból kialakult szénbevonattá alakul, amely hőszigetelő.


A felhordott festék rétegvastagságának mérése közvetlenül a felhordás után, tehát még nedvesen. Ezek az eszközök, mint pl. A mért nedvesréteg-vastagságból egyszerűen megállapítható a száradás utáni rétegvastagság is.


További információért a mérhető hordozó-bevonat párokhoz, olvassal el mérési elvekkel foglalkozó cikkeinket! Ez a festék túl jó a perces követelményekhez, de nem is arra készült és alkalmazása nem is lenne gazdaságos. Az előző táblázatnál ismertetett elvek itt is érvényesek, de minden eltolódott a magasabb teljesítmények felé.


Fedőbevonat alkalmazása -os relatív páratartalom alatt nem szükséges. Beltérben -os relatív páratartalom felett és festék felhordásával biztosítjuk az ÉMI jegyzőkönyvben előírt tartósságot. A Polylack A oldószer bázisú hőre habosodó tűzgátló festék , magas viszkozitással.


A festék az oldószer bázisnak köszönhetően nem fagy érzékeny. A tűzgátló bevonatok alkalmazása esetén mindig kérdezzük meg a viszonteladót, járjunk utána a gyártó által kiadott termékismertetőben, hogy melyik elemet hova és milyen mennyiségben használjuk. Ugyanígy a viszonteladónál kérjük el a tűzvédelmi teljesítménynyilatkozatokat is, melynek csatolása követelmény a. Ez a víz alapú bevonat alkalmazott hőmérséklet felett nulla. Tűzgátló festék Krausz kínálja azmegfelelő vegyületek védelmet csoportok 3-6. Festékek Kraus nagyon hatékony tűz- és megbízhatóan védi a fém.


Ez nemcsak hogy megakadályozza a hőmérséklet. A jellemző értékeket útmutatásként adjuk meg. Az adatok a vizsgálati eljárás függvényében változhatnak.


Amennyiben egy bizonyos érték elsődleges. Tűzvédő festék fémre és fára. Vizes alapú, hőre habosodó tűzvédő festék , acélfelületre, acélfelület tűzvédelmére: bel és kültérre. A megfelelő rétegvastagság elérése kb.


Száradás után a felhordott gumibevonat könnyedén eltávolítható. Gyors száradás, jó korróziógátló képesség és kiválló takarás jellemzi őket. Alkalmasak 1K és a legtöbb 2K fedők alá.


Szükséges minimum rétegvastagság - micron, Ckorróziós igénybevétel esetén alkalmazható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések