2019. február 27., szerda

Alvikorr fémfesték

Előnyösen alkalmazható acélfelületek bevonására is. Bevonatuk időjárásálló. A választék előzetes megállapodás alapján fényességi fokozat és RAL szín vonatkozásában bővíthető. Alkalmazási terület: elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is.


Inhibitív pigmentet is tartalmaz. A termék -oC-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a teljes megszáradásáig óvni kell.

A legcélszerűbb felhordási mód az “airless” szórás. Hígítás: Nem szükséges, de IZOFIX Hígító 513-mal. Ft Cellkolor Univerzális alapozó. Ft Dunaplaszt Csatornafesték. Ft Motip Alkyton Fémfesték rozsdá.


A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valós színektől! Az ALKYTON festék korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő- és alapozó bevonat egyben, mely tökéletes, hosszantartó védelmet biztosít bármely felület védelmet igénylő fémnek (kerítés, eresz, tető- és ipari szerkezet stb.) illetve fafelületnek kül- és beltéren egyaránt. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Trendi Falszínek Nappaliba és Hálószobába. Penészgátló Festékek, Vízszigetelő Anyagok, XPS Beltéri Szigetelés. GYORS házhozszállítás Festékbolt és Webáruház. Az acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek.


Az egyes rétegek felhordása között kb. Felépítés: Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Alkalmazási terület: Kül- és beltéren igénybevett öntöttvas-, acél-, és horganyzott felületek, elsősorban járműalvázak, hátsó hidak, alkatrészek alapozó és átvonó festésére szolgálnak. ALVIKORR AQUA Bármilyen RAL színben, vagy színminta alapján. Fémfesték - Festékpalota - széles választék - gyors kiszállítás, az ország egész területére.


Hígítás nem szükséges,de lehetséges: izofix 5hígítóval. Alvikorr Selyemfényű Festék vélemények. Név: Háztartási lakkbenzin hígító. Higító : Izofix 5Hígító.


Az igazi gond nem is a festék , hanem a régi 2-réteg. Vízzel kell higítani , és nem lesz fényes. Ezek ugyanis gátolják az új bevonó festékek tapadását és tartósságát.


A festendő felületek előkészítése. Alkyton korróziógátló festékek ára, Alumínium, réz horgany festék webshop.

Hammerite alapozó fedőfesték fémre. ROkorrózióvédelem - Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát.


Zománcok fémre – kolor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések