2018. október 11., csütörtök

Kijelzővédő fólia leszedése

Kijelzővédő fóliák. A kijelzővédők első generációja. Sokféle létezik belőle (pl.: PET, TPU), vannak amelyek már több rétegből is állnak, mint például a polimer anyagból készült Anti Shock kijelzővédő fólia , de van már belőlük kimondottan az ívelt (hajlított) szélű kijelzőkhöz készült, teljes lefedettséget biztosító Ultra Clear 3D kijelzővédő fólia is.


Az üvegfólia leszedése a telefonodról még a felhelyezésnél is egyszerűbb. Iphonomra raktam egy kijelzővédő fóliát , de most el akarom róla távolítani, buborékmentesen van felrakva így nem tudok alányúlni, hogy. Ezzel sokan tisztában vannak, azonban. Hanem amikor levettem a telefonról, akkor még jobban elrepedt, kb pókhálósra, igaz így is egyben maradt.


Egy nagy gond volt vele mégpedig az hogy nagyon apró üveg. Alaposan takarítsuk le a kijelzőt! Szemüvegtörlő kendő ajánlott.


A fólia cseréje egyszerű, eltávolításkor nem hagy nyomot. Az üvegből készült kijelzővédő fólia azoknak ideális választás, akik szeretik, ha. XPRO kijelzővédő fóliák és üvegek bemutatója – Kipróbáltuk, hogy mit ér a karcolások és.


Górcső alá vesszük a folyékony kijelzővédő egyik legjobb típusát,. Fólia felhelyezés lépései: 1. Tisztítsd meg az érintőképernyő felületét. Egy hétköznapi kendő alkalmas erre.


Ha már van fólia a képernyővédőn, akkor előtte távolítsd el. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Acer Acer Iconia One B1-7kijelzővédő fólia. A SAFEX Hungary és a hallotaxi. KPMF fólia hogyan viselkedik a leszedéskor.


Cikkünkben megmutatjuk, mennyit ér a gyakorlatban egy kijelzővédő fólia , és bemutatjuk, hogyan fóliázunk mi az APPSolute-ban. Pormentesen, buborékmentesen, gyorsan. Védd meg mobilodat a sérülésektől!


Ujjlenyomatmentes, karcálló, tükröződésmentes fóliák, és edzett üvegek. A hagyományos kijelzővédő fólia jellemzően műanyagból készül, olcsóbb, kevésbé merev, mint az üveg, viszont emiatt könnyebben karcolódik. Ettől szeretnénk leendő ügyfeleinket óva inteni, hogy spórólás reményében olyan anyagot engedjenek autójuk fényezésére, ami beltééri műanyag táblákra sem a legjobb megoldás. Nokia Asha 2kijelzővédő fólia. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Ha fólia már kellően felmelegedett, könnyen ráhúzható a szögletekre és kiszögelésekre. Vigyázzunk azonban, hogy a fóliát ne nyújtsuk ki túlzottan.


Ha észrevesszük, hogy az öntapadós tapéta illesztése nem megfelelő – mert esetleg elcsúszott - egyszerűen leszedhetjük az öntapadós tapétát és újra felragaszthatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések