2018. október 11., csütörtök

Kábel csatlakozó típusok

Az Universal Serial Bus (rövidítve USB, magyarul am. univerzális soros busz) manapság nagyon elterjedt számítógépes csatlakozó , melynek kidolgozását a vezető számítástechnikai vállalatok (Hewlett-Packard Company, Intel Corporation, LSI Corporation, Microsoft Corporation, NEC Corporation, ST-Ericsson) által alapított USB Implementers Forum, Inc. Audió kábelek Audió kábelek készleten. Segítünk a választásban. Márkák széles választéka PremiumCor Inakustik, Hama és sok más.


A típusok , Type-A, Type-B, Type-C pedig a kábel alakjáról árulkodnak.

Az USB-A típus a mindenki számára ismert téglalap alakú csatlakozót jelöli. Ez egy viszonylag nagy méretű csatlakozó , ami laptopokon és számítógépeken elterjedt. Ezen csatlakozó típusok kívül egyéb csatolási felületek is léteznek, melyek részletezésre jelen jegyzetben nem térek ki. CAT5e UTP ethernet kábelek, Ha kábel , akkor Kábelvilág! Kedvező árak, gyors szállítás!


Természetesen érdemes a tartósságot szem előtt tartani, de a mi kínálatunkban már az olcsóbb típusok is hosszú évekre biztonságos összekötést biztosítanak. Beépíthető hangszóró csatlakozó.

OPTIKAI (Toslink) kábelek akciós áron, raktárról a készlet erejéig! Ne maradjon le Ön sem a folyamatosan frissülő akcióinkról! Akár másnapi szállítással! HDMI csatlakozók mára már a legelterjedtebb csatlakozó típusok televíziókon és a multimédiás tartalomforrásokon.


Azért vált alaptartozékká, mert képes mind a hang mind a kép átvitelére és már internetkapcsolatot is tud továbbítani, így nincs szükség több tucat kábel használatára. A B-típusú USB csatlakozóval is rengeteg eszköz esetében találkozhatunk. A legtöbbször nyomtatók, külső merevlemezek esetében fordulnak elő, de sok más eszköznél is előfordulnak. A nyomtatók esetében sokszor a kábel egyik végén helyezkednek el, míg a kábel másik végén hagyományos A-típusú csatlakozó található.


USB, HDMI, audió, a töltő bemenete és még jó pár egyéb. Mindegyik csatlakozó ráadásul a különféle alak mellett másféle funkciókat is kínál, az egyik USB port tölt is, a másik nem, a HDMI-s videókártyák tulajdonosai pedig sűrűn anyáznak, ha a monitorukon csak DisplayPort figyel. A kábelek és vezetékek népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Bekötési diagramok.


Egyik végén 5mm sztereó aranyozott jack dugóval szerelt kábel , másik vége csatlakozó nélkül, forrasztásra előkészítve. Sztereó fülhallgatók kábeleinek sérülése esetén csere alkatrészként ajánljuk. Csatlakozó típusok.

Az optikai távközélési csatorna beruházási költsége jelentősen csökkent az évek során. Bár maga az egymódusú optikai kábel olcsóbb, mint a multimódusú a szükséges csatlakozókkal, adó-vevővel együtt. AC csatlakozó Banán csatlakozó DC csatlakozó Fázisjavító,üzemi,indító Kondenzátor HÍRADÁSTECHNIKAI ALKATRÉSZEK Hűtőborda Hűtőventillátor Jelzőlámpa, Hangjelző Kapcsoló,Nyomógomb Krokodil - akku csipesz Labortáp Led csík , LED szalag ónozott fém ,barkács doboz,műanyag doboz Próbapanelek Relé Relé foglalat,panel Számítógép,szerelhető csatlakozó Tesztpanel. A kábelre van építve egy kis doboz is, ami a vezérlő elektronikát rejti. Ezen LED-ek, vagy egy kis kijelző mutatja a töltési folyamat pillanatnyi állapotát.


A kábel másik végén egy nagyméretű, speciális csatlakozó van, amivel a töltőt a jármű töltőbemenetére lehet kapcsolni. Ezekről a speciális csatlakozókról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések