2018. október 19., péntek

Beltéri ajtók gyártása

Pascal beltéri ajtók. Ha bel­té­ri ajtók ­ról van szó, nem isme­rünk lehe­tet­lent: mun­ka­tár­sa­ink szak­ér­tel­me, hatal­mas gyár­tói kapa­ci­tá­sunk, tech­no­ló­gi­ai hát. A Szalafa KFt-nél büszkék vagyunk azokra az ajtókra, amelyeket készítünk. Nekünk a beltéri ajtók gyártása valódi hivatás.


Partnereinknek ugyanazt a lendületet, tapasztalatot, hozzáértést nyújtjuk már éve, mint a vállalkozás elindításakor. Folyamatosan fejlesztünk, igyekszünk diktálni a hazai beltéri ajtó divatot.

Egyedi beltéri ajtók gyártása. Fő profilunk az egyedi beltériajtó gyártás, melyeket tömörfából készítünk első osztályú minőségben. Termékeink az egész ország területén megtalálhatók új- és felújított családi házakban, panziókban, középületekben.


Fejlett technológiánknak köszönhetően bármilyen szöges szerkezetet, egyedi formát kivitelezünk. Termékeinket több alapszínben forgalmazzuk, választható üvegezéssel és kilincsekkel. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron.


Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. Maga a CPL fóliás ajtó gyártása abból áll, hogy karc- hő.

Gyártott termékeink: minőségi műanyag nyílászárók: ajtó ablak, toló-bukó ajtók és ablakok, toló ajtó és ablak, egyedi ablak gyártás, erkélyajtó, télikert stb. Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek. Ajtó és ablak gyártása. Ablakainkat üveg közötti, ragasztott vagy valódi vésett osztókkal is igényelhetik ügyfeleink. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja!


Bonyolultabb fafurnér vagy festett beltéri ajtó megrendeléseknél, ahol több, mint 2felület, üvegezési és rajzolati minta áll rendelkezésedre, ajánlott az időpont egyeztetés, s lehetőleg minimum 1-nyugodt órát szánj a tervezésre, hisz amint azt a fent leírtak sejttetik, rengeteg izaglmas variáció merülhet fel. A bejárati ajtókhoz hasonlóan fokozott igénybevételnek vannak kitéve, főleg nagyobb családok esetében. A zavartalan működés és a hosszú élettartam megköveteli, hogy a beltéri ajtók minőségi anyagból készüljenek, valamint szakszerűen legyenek beszerelve. A JAN beltéri ajtó Önhöz beépítésre előkészítve kerül leszállításra.


Ezáltal a tisztaság megtartásával beépíthetők a beltéri ajtók. A Jan beltéri ajtók gyártása tetszőleges kivitelben történik az Ön számára. Válassza ki saját kivitelezési megoldását! Műanyag bejárati ajtók Műanyag bejárati ajtók kiemelkedő stabilitással.


A műanyag bejárati ajtók rendszerét úgy alakítják ki, hogy a lehető legnagyobb acélmerevítést be tudja fogadni. Ebből és a beépítési mélységből adódóan az ellenálló képessége -kal nagyobb lett, mint az átlag műanyag bejárati ajtóké. Ez a bizonyos kiscsonk szinte minden esetben megakadályozza azt, hogy az ajtó átfogó tokja ráfogjon, “ráharapjon” a cm-es főfalra is.


Ma már lehetőség van az ajtók RAL szerinti beépítésére is, itt a poliuretán hab mellett párazáró és páraáteresztő szalagokat is használunk az ajtók beépítéséhez.

Bejárati ajtó csere panel épületekben. Az ajtó beszerelése panellakásokban gyorsabb, általában 1-napot vesz igénybe. Itt ugyanis nincs szükség.


A dekorfóliás ajtók standard méretekben gyárthatóak. Dekor ajtó megrendelése esetén kollegáink szakszerűen felmérik és ellenőrzik otthonában a beépítendő ajtók falnyílásait. Elkészültük után tapasztalt. Karc,- és parázsálló felületű HDF beltéri ajtóinkat féle színben, mintegy ötvenféle üvegkivágással kínáljuk egyedi méretben.


DVÖZÖLJÜK ÖNT A FA NYÍLÁSZÁRÓK VARÁZSLATOS VILÁGÁBAN! A vállalkozásunk fő profilja a minőségi ajtó-, és ablakgyártás. A fa bejárati ajtók , fa ablakok és alufa rendszerek mellett, tömörfa valamint furnéros beltéri -, és pince ajtókat, is gyártunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések