2018. október 9., kedd

Jo viccek

A bárban a csinos, szőke pincérnőnek mondja az egyik vendég: - Hölgyem, fogadna velem dollárba, hogy ki tudok úgy menni a mosdóba, hogy egyik szememet rajta tartom az italomon? A legjobb viccek egy helyen Részeg. Kocsmából hazafelé.


A tűzoltók kifeszítik az. Az évfolyamból gyér érdeklődés mutatkozott egy professzor. A vállveregetés és a fenékberúgás közti távolság csak pár.

Egy texasi bemegy egy ír kocsmába, majd így szól az ott. Nagyon jó lesz, kell neked! Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!


Az ügyfélszolgálatos hölgy zavartan kérdi: - Bácsikám, a maga koráb. Egy házaspár autóbalesetet szenve aminek során a feleség arca csúnyán összeég. Két barát találkozik.


Egyik mondja a másiknak: - Hé te, tudnál még egy jó viccet mondani? Persze, mindig vannak jó viccek a tarsolyomban, de miért?

Mert amit tegnap mondtál, azt elmeséltem az anyósomnak, és félholtra röhögte magát tőle. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Szevasztok emberek ez az első vicces videóm remélem tetszik nektek jó szórakozást!


Készétete: balazsmcha tetszik dobj egy likeot! Szavazz a liberálisokra - különben lelőjük a kutyádat. Mi van ha elütnek egy matematikust. Mi a magyar vasipar jelképe?


Ki ne ismerne egy jó viccet? Egy forró nyári napon két munkás az út szélén egy mély gödröt ás. Vicces viccek Kedvencekhez Ser.


Az egyik elégedetlenkedni kezd: - Te, haver, szerinted miért van az, hogy míg mi itt a tűző napon hajtjuk magunkat, addig a főnök ott az árnyékban üldögélhet? Jó viccek Jó viccek egy helyen. A jó vicc nagyon ritka.


Mi még is sikeresen össze válogattuk a legjobb vicceket ebbe a kategóriába. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Elfogadom Nem Adatkezelési. Sections of this page.

Hallom, a lányod hegedülni tanul. Accessibility Help. Neki köszönhetem, hogy megvehettem a szomszéd házat féláron. Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek.


Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések