2018. október 1., hétfő

Bohács wpc

Bambusz- WPC (kompozit) teraszburkoló közvetlenűl az importőrtől, kedvező áron! AZONNAL ELVIHETŐ raktárról. A legjobb választás ha szeretné elkerűlni a vetemedést és az időszakos felületkezelést.


A fa műanyag kompozit kültéri burkolat ( WPC - Wood Plastic Composite) bambusz rostpor, nagy sűrűségű polietilén (HDPE) és vegyi adalékanyag keveréke, melyet magas hőmérsékleten és nyomáson préselnek. Bohács Péter, a Bohács Barkács Bt tulajdonosa. WPC teraszburkolat egyenesen a gyártótól.

Budai mintakertünkben megtekinthet ? A mindenkori készletről érdeklődjön az áruház ügyfélszolgálatánál ! Los Angelesben megkezdődött az éves Worldwide Partner Conference ( WPC ), és ki más adhatta volna meg a kezdő lökést a. Elfogadom a feltételeket A megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok, a hírlevél küldésre vonatkozó adatkezelési szabályzatot megismertem, és elfogadom. A hírlevélben megjelenő cégnév vagy weboldal hivatkozás reklámnak minősül, ezért a hírlevél feliratkozás egyben eDM levél feliratkozás is! Thermowood teraszburkolat. Telített borovi teraszburkolat. Lap tetejére  Hírlevél Cégbemutatás Pályázatok Adatvédelmi tájékoztató Impresszum Kapcsolat.


Vásároljon közvetlenűl importőrtől.

Olcsó árak, folyamatos akciók, telefonos rendelés, házhozszállítást is vállalunk, nagyobb mennyiség vásárlása esetén egyedi árak. Vörösfenyő teraszburkolat árlista. KVH - hossztoldott fatartó árlista. Garapa teraszburkolat árlista. Bangkirai teraszburkolat árlista.


D mart konyhaszerkrény ajtó árlista. Lap-lemez termékek árai, faanyagok árai. Az elmúlt hónapokban a kerítés – és kapukészítést terveztük- szerveztük.


Egész évben kiváló minőségű Szlovák fenyő-fűrészáru, lambéria, hajópadló, tölgyfa kerítéslécek , rögzítőelemek, lakkok és lazúrok. A tartalom forrása: Bohács. Fedetlen teraszokhoz, kerti gyalogutakhoz, Bézs, manhattan vagy karamell: terméskövekhez. Classico cölöpök, kertépítő elemek (IC). Járdák, teraszok, kerti utak, sétányok gyalogosforgalmi területek és.


A beton kerti lap egyszerűségével hódít. WPC burkolat, teraszburkolat a teraszok és erkélyek számára. Vízkivetős faházelem árlista. Tekintse meg kínálatunkat!


Miért pont minket válasszon? A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre és a lerakodásban is segítünk.

Hasonlítsa össze az árakat! Az Ön által választott termék leírása:Bútorelemek derékszögben való. Jaf Holz Ungarn Kft. A műanyag ereje a fa szépségével, a egyesül. Ez egy olyan erős, nedvesség tűrő anyag amely elviseli az erős éghajlat változásokat is.


Teraszra, medence köré, kerti utakra, lépcsőkre egyaránt dekoratív kültéri burkolat. Egyedi méretek esetén rövid. Beépítési hossz (mm), Kihúzható hosszúság (mm), Kihúzhatóság vesztesége ( mm). A legerősebb fióksínünk, 227kg-os teherbírással , teljesen kihúzható. Fűrészáru kínálatunkon belül ezen az oldalon asztalos minőségű termékeink közül válogathat.


Amennyiben gerendára, szarufára, pallóra, fenyő deszkára vagy lécre van szüksége, tekinse meg építő minőségű fűrészáru kínálatunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések