2018. október 8., hétfő

Stopsol üveg

A bevonat egy kemény réteg, ami a környezeti változásoknak is ellenáll ezért kedvelik kültéren is a használatát. A reflexiós üveg egy fényvisszaverő üveg , amelyen egy vékony fémoxid réteg van. A réteget víztiszta és önmagába színezett üvegen is használják. Lehet víztiszta, bronz.


Felhasználás: teljes üvegfalrendszer, bejárati ajtók, stb.

Stopsol ezüst reflexiós (supersilver clear). Az ajtópanel üveg alkalmazásával is készíthető. Felár nélküli üvegek , Üveg megnevezése, Elérhetőség. Az üveg végső megjelenése függ az alapszíntől (clear, szürke, bronz, zöl PrivaBlue, Dark Blue), a bevonat típusától (Classic, Supersilver, Silverlight) és a bevonat pozíciójától.


Olyan üveg , amelyre a bevonatot magas hőmérsékleten viszik fel és beégetik az üveg felületébe a float üveg , vagy a parsolüveg gyártási eljárása során. A ma gyártott ajtók és ablakok szerkezetébe kerülő többrétegű üvegek mindegyikében használatos. A lágy fémbevonatos üveg az ablakokon és ajtókon levő átláthatóságot nem korlátozza.


Nap és fényvédő üveg : ide sorhatóak a parsol, stopsol és reflexiós üvegek.

Az ablakokba beépített fényvisszaverő üvegek szerepe. Az üveg az olvasztási folyamat során kapja a végleges színét a hozzá adagolt fémoxidtól. Az anyagában színezett üveg nagyobb mennyiségű napenergiát nyel el, ezáltal akadályozza annak túlzott beáramlását. The demand for energy-efficient glazing, driven in part by legislation and the need to improve sustainability, has soared.


Fóliázott felület az üvegezési rétegrenden belül. A napvédő üveg , hő és napvédelmet biztosít épületeinknek, javítja a komfort. Fólia optikai tulajdonságai ( reflexió ). Legyen szó akár ajtók, ablakok, erkélyek üvegeiről, akár tükrökről, az üveg. MABISZ által elfogadott biztonsági üveg Abiztonsági üveg (7mm) Abiztonsági üveg (9mm) Reflexiós üveg.


Savmaratott üveg Savmaratással készült üveg : Tükör Foncsorozott üveg amit egyedi méretben készítenek el. Sunguard (bevonatos) üveg sunguard vagy más néven napvédő üveg ,ellenáll a napsugaraknak. BIZTONSÁGI laminált üveg. About of these are building glass.


A wide variety of green stopsol glass options are available to you, such as acid etched glass, decorative glass, and heat absorbing glass. A hőszigetelt, thermo üveg =Két esetleg három réteg üveg, légmentes összeragasztva. Az üvegszerkezet vastagságát, a két üveg között található alumínium távtartó léc adja.

Az alumínium távtartó hőhidat. TARTALOM STOPSOL , a tükröződés nagymestere Bevezetés oldal Leírás oldal Esztétikai megjelenés oldal Szerkezetek oldal egyrétegű üveg hőszigetelő szerkezet ragasztott üveg előfeszített, edzett, zománcozott üveg Megmunkálás oldal egyrétegű üveg hőszigetelő szerkezet ragasztott üveg zománcozott üveg Beépítés oldal Tisztítás oldal normál tisztítás. A Reflexiós (más néven fényvisszaverő) üveg egy vékony rétegű fémoxiddal van bevonva, ami egy kemény réteget képez az üveg felületén. Az üveget víztiszta és önmagában színezett üvegként is használják.


A fémoxidos bevonat ellenáll a környezeti változásoknak. Síküveg, parsol üveg , reflexiós üveg , katedrálüveg, huzalhálós drótüveg, edzett üveg , savmart üveg , homokfújt üveg , hõszigetelõ üveg , ragasztott üveg , hõálló. Az üvegezésnél alkalmazható különféle festett-, dísz-, vagy homoküveg segítségével való díszítés is.


Viszonteladók részére készített árlistánk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések