2018. október 22., hétfő

Hajlított üveg pult

A süteményes pult hajlított üveggel , statikus hűtéssel, elektronikus. Opcionális kiegészítők Egyedi szín Fix üveg elválasztó Mobil plexi elválasztó Üvegpolc m Vásárló oldali polc 0. Többféle átfutó rendszerű, pult alá tehető mosogatógép szerepel a kínálatunkban. Eladó a képeken látható hajlított üveges száraz pult.


Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Korona vírus járvány ellenére cégünk folytatja munkáját. Munkatársaink csökkentett munkaidővel rotációs váltásban dolgoznak mind két telephelyünkön, annak érdekében, hogy a cégen belüli fertőzések esélyét minimalizáljuk. Egyre többen igénylik a hajlított dohányzó üvegasztalt lakásukban illetve irodájukban a tisztelt megrendelők. Lakáskultúra folyóiratban is egyre többször találkozni hajlított üvegasztalokkal, nagyon divatos, egyszerű és impozáns, mivelhogy az üveg átlátszó térben nem csökkenti a helyet mert egybe olvad a környezetével és a tér nem törik meg, ettől olyan mintha.


Eladó jó állapotú kínáló pult méter hosszú mély. Criocabin típusú olasz pultok! A pult két darabból áll!

Neon világítás, üveg polc, fa belső borítás, rozsdamentes munka pult ! Hajlított üveg , fel nyitható! Egyben vagy külön is eladó! Ft 2db 250cm hosszú: 240.


V Az ár egy kikiáltási ár! Alsó tárolója rozsdamentes! Középen található egy elválasztó üveg , így kétféle termék is kínálható benne. A hűtött pult három állítható magasságú polccal van felszerelve, pult felöli részén pedig üveg tolóajtókkal ellátott. Ft 120cm mirelit láda 90.


Ft Tegometall fali polc. Az üvegpolc, üveg sarokpolc, egyedi üvegpolc, hajlított üvegpolc, üveg könyvespolc, egyedi üveg állványok nagy része speciális üveg és különleges üvegmegmunkálási eljárással készül. Hasonló pult rendszerek teljes kivitelezését vállaljuk a felméréstől a gyártásig illetve a helyszíni összeállításig. Természetesen lehet fokozni az esztétikai szépséget különböző színes üvegek bevitelével.


Keressen hívjon bizalommal, hogy az Ön környezetét is feldobjuk a mai modern üvegmunkák szépségével. Beépített aggregátos és statikus hűtésű csemegepult, amely szürke gránit (STRZEGOM) vagy rozsdamentes munkalappal (választható), rozsdamentes bemutatófelülettel, trópikus kivitelben, automata leolvasztással, automatikus olvadékvíz elpárologtatóval, éjszakai plexi takaróval, húsfénycsővel, és állítható lábakkal rendelkezik.

A kép illusztráció. Automata leolvasztású, automatikus olvadékvíz elpárologtatással. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Az áru jobb bemutatását hús fénycső segíti, a biztonságos éjszakai tárolását pedig plexi takaró oldja meg.


A gép alsó tárolója alumínium borítású. Minden ami pult , munkapult, konyhapult, fürdőszobapult! Legújabb termékeink megtekintéséhez kérjük kattintson ide!


Pultvilág a facebookon. Like-olj minket facebookon, vagy jelölj ismerősnek! Vezetői iroda Teakonyha Festett MDF pult Shop belső Világító polcok Recepciós pult venge dekorittal, edzett üveg előlappal Irodai bútorok. Végignézett a pult legfelső polcán lévő italokon, és feltette a szokásos. Hennessy XO-t, az italt megvilágítottuk, és egy kis üveglappal.


Másik főbb profilunk a műanyag nyílászárók gyártása. Bővebb információt az ablakokról a nyílászárók menüpont alatt találhat. Műanyag vágódeszka.


Színkódós HACCP előírásoknak megfelelő termékek színek szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések