2018. október 16., kedd

Fényzáró szalagfüggöny

Fényzáró szalagfüggöny

A szalagfüggöny az egyik leguniverzálisabb belső árnyékoló. Szinte bármilyen ablak- és ajtótípus esetén felszerelhető, hiszen többféle rögzítéssel (mennyezetre, oldalra vagy süllyesztett rögzítéssel) és kivitelben legyártható (háromszögű, esetleg ferde ablak, vagy ívelt mennyezet, stb.). Több, mint 4szalagfüggöny szín közül választhat, a lamellák nagyon változatos és sokféle anyagösszetételben kerülnek forgalomba. Vannak teljesen fényzáró kivitelűek is és olyan textilek is, amelyek átengednek bizonyos mennyiségű fényt, de jelentősen, vagy kevésbé szűrik meg az áthatoló napsugarakat.


Fényzáró szalagfüggöny

Textil szalagfüggöny olasz gyártámányú lamellákkal. Szalagfüggöny tisztításban verhetetlenek vagyunk. Precízek és korrektek vagyunk, rövid határidőt vállalunk.


A felmérés és a helyszíni szaktanácsadás Budapesten díjmentes. Tekintse meg árlistánkat. A kiszállási és szerelési díj mennyiségfüggő. Mindenképpen kérje személyre szabott ajánlatunka.


Fényzáró szalagfüggöny

A fából vagy a PVC alapú anyagból készült szalagfüggöny kiválóan alkalmas pl. Ha stílusos árnyékolásról van szó, akkor jó helyen jár: a JYSK üzletekben rolók és árnyékolók széles választékát találja. Lehet bambusz, dupla vagy fényzáró roló, nálunk kedvező áron megtalálja.


A fenti szalagfüggöny típusok ára tartalmazza Budapesten belül a felmérést, kiszállítást, és a felszerelés díját, átlagos szerelési viszonyok esetén. Az árak az áfát nem tartalmazzák. A lamellák anyaga sokféle lehet. Magas fényáteresztő képességgel rendelkező, teljesen fényzáró , különleges mintázatú, esetleg a minimál stílust biztosító és még sorolhatnám. A spagetti szalagfüggöny lamellák mm-es szélességben kaphatóak.


Fényáteresztők, fényzáró szalagfüggöny lamellákkal is tervezhetünk. Anyaguk sokféle, fényáteresztők, fényzáró lamellák kaphatóak, színválasztékunk hatalmas. Natúr kollekciós anyagainkból is készítünk szalagfüggöny lamellát, a 2mm-es lamella készítés csak ezekből lehetséges.


A bejutó fény mennyiségét a lapok állását egyszerűen szabályozhatjuk. Több féle lamellából lehet választani, az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az apró mintásig, a poliésztertől a pamut-len. Céginformáció Cégünk a Józsa és Társa Árnyékolástechnika Kft. Be­mu­tatóter­münkben teljes árnyékolástechnika­­i termék­­kí­ná­latunk (napellenző, szalagfüggöny , redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló valamint ablak­fó­lia) megtekinthető.


Elsődlegesen nagy felületeket szoktunk árnyékolni, ezért irodák csarnokok árnyékolására használják. Nagy szín és textilválasztéknak köszönhetően lakásokban is egyre elterjedtebb. Fa szalagfüggöny , textil szalagfüggöny kedvező áron. Az anyag lehet fényzáró ,. Arcadia szalagfüggöny lamellák. Többféle szalagfüggöny típusból választhat: fényáteresztő, fényzáró , fényvisszaverő, tűzálló.


Nézze meg a szalagfüggöny webáruház. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük új szövetekkel, és mindegyik különleges. Például a legújabb szövetünk a KAMERUN fényzáró szövet, amely teljes fényzárást nyújt helységének, bármilyen napos időjárás legyen kint. A KENIA szövet speciális, tűzálló.


Megrendelésre szabott. Alkalmas nagy területek beárnyékolására. Egyszerű bemérés és szerelés – videó útmutatók.


Lamella választékunkról: bővebben Spagetti szalagfüggöny Ebben az esetben a szalagfüggönyök alján, a lamellákon nincs súly és rendezőlánc. Előnye a hagyományos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések