2018. február 27., kedd

Trópusi faburkolat

Trópusi faburkolat

Ennek szerves része a terasz, mely alapvetően meghatározza kertünk megjelenését. A trópusifa teraszburkolat alapjaiban megváltoztatja külső környezetének stílusát. Annak érdekében, hogy. Cégünk több mint éve alakult vállalkozás, melynek fő profilja a különböző fából, de különösen trópusi tömörfákból készült kültéri fa teraszburkolati rendszerek forgalmazása, beépítése országszerte.


Különlegesen szép és tartós fa kültéri falburkolatok - a Thermowood a minőségre garancia! Legyen szó fenyő, kőris, trópusi magnólia alapanyagról óriási választékban és széles profilpalettáben elérhető nálunk. Trópusi kültéri faburkolat – br.


Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére! Teraszburkolatok fából – natúr és Thermowood eljárással készült különleges minőségben. Látogasson el bemutatótermünkbe , hogy szakembereink személyre szóló ajánlatot és kedvezményeket adhassanak Önnek. Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben. A faburkolat felületkezelését célszerű évente megismételnünk.


A lakkozást és a lazúrt felejtsük el,. A magas kopásállóság miatt a trópusi fafajták nemcsak terasz kialakítására ideálisak, hanem kerti járdának. Nyers állapotban is évtizedekig időtálló faburkolat.


Oly sokan vágyunk fa padlóra olyan helyiségekbe is. A kültéri fa teraszburkolat egyre népszerűbb, igen sok trópusi fafaj elérhető már hazánkban is, melyek különleges rajzolatukkal, utánozhatatlan színeikkel rendkívül egyedivé, exkluzívvá tehetik otthonunkat. A trópusi fa teraszburkolat alapanyagát egyenesen a gyártótól szerezzük be. A kültéri burkolatok választékában a régről ismert burkolatok, terméskő, tégla, kavics mellett megjelent és egyre divatosabb a faburkolat , amely a legkisebb kertet vagy teraszt is barátságossá, egyedivé varázsolja.


Bármilyen faburkolatot is választunk, egy dologgal számolnunk kell. Ez pedig a folyamatos karbantartás. A Pecan diófa padlóburkolat a trópusi fához hasonló színekben pompázik de mégsem kellet kiirtani egyetlen őserdőt sem azért, hogy az ön padlóját díszítse.


A nyírfa svédpadló a klasszikus csomószegény – tölgyfához hasonló formával büszkélkedik, de mégis thermowood eljáráson átesett fapadló. Az egzóták hazánkba megadott hosszban érkeznek,így a trópusi fákból készülő teraszdeszkák beépítése során jellmzően sok hulladék keletkezik. Ezzel szemben az akác felhasználása rugalmas - az általunk kifejlesztett nanoszálas ragasztó és hossztoldási technológia segítségével akár méteres hosszig gyártunk első. Cégünk nagyon lojálisan áll a természethez és annak megóvásához, ezért használunk kivétel nélkül Európai vagy Amerikai fa fajtákat.


Azért van erre szükség, mert a többnyire trópusi országokból kitermelt erdőket maximum -ban telepítik újra a többi -ban pedig nem! Míg az általunk forgalmazott thermowood. Egy terasz, egy kertisétány, egy medence partja szép faburkolattal kertünk dísze lehet, megédesíti a szabadban eltöltött perceket. Telephelyeinken olyan kültéri teraszburkolatokat vásárolhat amelyek nemcsak szépek, de tartósak, megfizethetőek és megfelelő felületkezelés mellett, hosszú ideig kertünk büszkesége lehet.


Thermowood teraszburkolatok nem összetévesztendőek más egyéb, hagyományos mű szárított vagy vegyszer kezelt teraszburkolatokkal! A hőkezelt (thermowood) eljárás egy drága és összetett művelet, ami a fát teljes mértékben mentesíti minden olyan anyagtól és rossz tulajdonságtól, ami addig megvolt benne, így lesz ellenálló a kültéri viszontagságoknak vegyszerek. Legelterjedtebbek a minőségi fenyők.


A keményfa burkolatok készítése előtt fel­tétlenül meg kell vizsgálni a burkoló anyagot és a helyiség funkcióját, mert egy huzatos helyiségbe, de főleg párás, nedves (pl. fürdők) helyiségekbe a fa ké­sőbbi deformálódása miatt nem. A vörösfenyő teraszburkoló egy nagyon jó ár-érték arányú termék, ezért lehet egy nagyon jó döntés az Ön számára. Vásároljon közvetlenűl az importőrtől.


IPE fából készült trópusi faburkolatunk igazi nyaraló hangulatot kölcsönzött teraszunknak. A szép fa, bár ápolást igényel, de sokszorosan meghálálja. Keménysége vetekszik a hidegburkolatéval, szépsége és természetessége azonban jóval. A Wood Plastic Composite termékek rendelkeznek mindazokkal az előnyös tulajdonságokkal melyeket elvárhatunk a faburkolat , trópusi fa kerti bútor és a trópusi fa teraszburkolat rendszerektől.


Mint a nevében is benne van a WPC burkolatok a műanyag és fa optimális keveréke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések