2018. február 2., péntek

Szőnyegtisztítás házilag szárazon

Nézd meg a képeket, és ismerd meg a leghatékonyabb. Ha foltos, ha fakó, ha nem túl illatos, ezek a szerek segítenek. Szőnyegtisztítás szárazon és nedvesen. A porszívó nélkülözhetetlen, a drága szőnyegtisztító készülék és a vegyszerekkel.


A már kifőzött, de majdnem száraz. Ehhez egy hagyományos mosóporból egy csapott evőkanállal tegyél fél liter langyos vízbe, majd adj hozzá egy evőkanál ecetet.

Kiömlött a vörösbor? Sáros volt a papucs? Olajszagú lett a kárpit? Mutatjuk a legjobb praktikákat rá!


Kompromisszum mentes szőnyegtisztítás , mély, alapos, a szőnyeg azonnal használható a tisztítás után, nem kell várni a száradásra. A felhasznált nedvszívó anyag magába zárja a. Padlószőnyeg tisztítás száraz technológiával. A felület azonnal használható, nem kell a száradásra várni, intenzív, mély tisztítás.


Ha cserélni szeretné padlószőnyegét tegyen.

Amikor kiöntesz valamit a szőnyegedre, akkor olyan, mintha lassított felvételben látnád az egészet. Nagy valószínűséggel az első gondolato hogy azonnal fel kell tisztítanod a foltot – szerencsére létezik egy módszer, ami természetes, olcsó és hatékony is egyszerre. Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem biztos, hogy van otthon bolti szőnyegtisztító, de nem is kell érte a boltba szaladni. OTTHONKA Koszos a szőnyeged?


Ettől az egyszerű házi szertől újra gyönyörű lesz A piszkos, elhanyagolt szőnyeg nem csak elcsúfítja a lakásodat, de a felhalmozódott allergén anyagok légzési nehézséget, súlyos betegségeket is okozhatnak. Folttisztítás ecettel. Még a legjobban óvott szőnyegeket sem kerülik a szennyeződések. A legtöbb foltot azonban egy egyszerű, de nagyszerű módszerrel eltüntetheted: önts ecetet némi langyos vízbe, és ezzel kezeld a kisebb-nagyobb pacákat, majd hagyd megszáradni. A tisztításnál figyelembe kell venni a szőnyeg típusát, anyagát, és nem elhanyagolható a szennyeződés fajtája, mértéke, valamint a szőnyeg igénybevételének ideje sem.


Négy technológia közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt. Házilag és saját kezűleg főként a kisebb méretű szőnyegek felületi. Először mindig végezzünk egy apró kísérletet, ha házilag készített tisztítószert kívánunk alkalmazni. A porolós, folyóvizes tisztogatást nem minden. Nem lenne szép, ha a nappali közepén.


Ezek és az alapos szakértelem viszont garantálják a szőnyegek megújulását. Természetesen sokan saját kezűleg fognak a szőnyegtisztításhoz és ehhez számos házi praktikát is be lehet vetni. Szintén veszélyes a szemüveg mellett, a tokjában tartott kulcs csomó, ami összekaristolhatja a lencsét.


A szárazon pucolt lencse megkarcolódhat!

Sose tedd az asztalra, vagy más kemény felületre üveggel lefele a szemüveget! Kell-e mondanom, hogy karcolódik? A szemüveg élettartama nagyban függ attól, mennyire tudsz vigyázni a. Sokan nem is szeretik a szőnyeget, mert csak szívja magába a port, állandóan rálöttyen valami, a mosógépbe mégsem dobhatjuk be a legtöbb fajtát.


Utánanéztünk, hogyan tisztíthatjuk ki a szőnyegünket, ha a sima porszívó már nem elég. A bőrruhák és sportruházatok szakértelmet kívánnak, ezeket nem ajánlott házilag tisztítani! Mindig nézd meg a ruhákba varrt címkén található kezelési utasításokat (textil-kresz)! Ezek tájékoztatnak arról, hogy a ruhadarabot lehet-e és, ha igen, akkor milyen módon lehet mosni, lehet-e fehéríteni, illetve szabad-e gépben szárítani.


A legkülönbözőbb makacs foltokat is eltávolíthatja méregdrága tisztítószerek nélkül. Szalmiákszesz Vegye ki a szennyeződéseket a szőnyegekből és kárpitból csésze szalmiákszesz és liter víz oldatába mártott szivaccsal. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések