2018. február 19., hétfő

Férfi bőr tarsoly

A hagyományos magyar viselet elengedhetetlen tartozéka a tarsoly , melyet két alapszínben, kizárólag kézzel készítünk. A tarsoly fedelét díszítő fonással dolgozzuk el. Ezeken túl lehetőség van tehénszőrbetét, vagy más egyedi minta. A harmadik sír igazi meglepetést tartogatott: az eltemetett férfi előkelő.


Női- férfi sapkák, bőrkalapok ,fejfedők Kesztyűk Mellények,hímzett mellények Lábbelik, csizmák, cipők Suba Vadászruházat Táskák, övtáskák, tarsolyok. Ilyenkor oldalukra.

Ezeken mutatkozott meg a legszebben a magyar ötvösök leleményessége. Minden bőrös életében eljön egyszer, amikor a rakamazi turul ábrázolás kerül sorra, egyszer mindannyian elkészítjük a magunk variációját, olyan ez, mint a francia festőnek lefesteni a Szajna partot. Ez a férfi tarsoly az én variációm. Belül is bőrrel bélelt. Az övre bújtató fülekkel akasztható.


Fedezd fel bedlnrd tarsoly nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Leather working, Bor és Táskák. Hold minőség, ezért a Nap (jobb) oldalunkon viseljük, hogy teremtő-harmónia alakuljon ki viselőjénél.


Fűzött szegéllyel, Honfoglalás-kori verettel díszítve.

A jobb, a Nap-oldalunkon, míg a férfi -lógó szíjrészt, a baloldalunkon viseljük. De nem henyéltem :) Egy barátunknak készítettem ezt a tarsolyt. Hát nem tudtam, hogy tetszeni fog - e neki de végül nagy örömet okoztunk. A táska natúr marha bőről lett készítve. Kiváló minőségű marhabőrből.


Bőr öv kígyó mintákkal. Nyomott mintás férfi bőr pénztárca. Több rekeszes, aprópénzes, jól záródó pénztárca.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Egyedi bőrtáskádat itt találod! Banai lemezes tarsoly , Banai tarsoly Banai lemez Lelőhely: Komárom-Esztergom megye.


Bana községtől északnyugatra, az Ördögásta hegynél. Fekete bőr fekvő tarsoly alakú övtáska. Mérete: 17x12xcm. Anyaga valódi marhabőr. Valódi bőr tarsoly barna lószőr borítással, szélein bőr fonással.


Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Színe fekete Gépi varrásos bőr tarsoly , lemez színe ezüst-antikolt.

Hogy nálunk jársz, az biztosan nem véletlen. Vagy már ismered a western divatot, és így jó ismerősként, barátunkként tértél be hozzánk, vagy még csak ízlelgeted azt a különleges érzést, amelyet a nálunk található termékek biztosíthatnak számodra. Tarsoly mérete: kb. GALGÓCZI LEMEZES TARSOLY.


Kapható fekete, sötét barna és világos barna színben, - megrendeléskor a megjegyzés rovatba kérem a színt feltüntetni. FÉRFI BŐR PÉNZTÁRCA ORANGE, TURUL. Wild West Store - A Vadnyugat kapuja.


Magyar bőrdíszműves termékek - Kiegészítők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések