2018. február 15., csütörtök

Audi a4 b5 csomagtér ajtó

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Audi A( B- 8D) 2. Minden alkatrészre beszerelési garanciát adunk. Szállítás rövid határidővel az ország egész területén. A csomagtér és a tank nem nyilik és sajnos az üllés sem dönthető.


Komárom-Esztergom , Kisbér. Karosszéria elem, optikai tuning. Használt de nagyon jó állapotú szakadás és foszlásmentes. Erőteljes roló visszahúzó erő. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Lehet a bal első ülés előtt a szőnyeg alatt az elektronika egy dobozban. Itt a kábelek szoktak rohadni a csatlakozásoknál, vagy maga a doboz ázik be. De eltörhet az ajtócsati, vagy a csomagtér ajtó átvezetője, és okozhatják ez a problémát az összeérő kiszőrösödött kábelek. Lehet levegős is a központi zára akkor.


Acsomagtér felirat. Futárszolgálattal akár 1nap alatt az ország bármely területére eljuttatjuk a megrendelt alkatrészt! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! AUDI A(8D B) 1. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Az én autó típusom! Connectscikkszám. TDI autóalkatrész kereső. Többféle olcsó, használt ajtó zár eladó. Mennyi az ajtó zár ára használtan? Anyaga: rozsdamentes acél.


Részletes autós szakmai adatbázis gyártók forgalmazók szolgáltatók megyénként. Forint SUZUKI SWIFT BONTOTT ALKATRÉSZEK! Vw Transzporter bal oldali csomagtér ajtó (VW) - VW Bázis Kft. Változatok és gyártási év. G Astra csomagtérajtó, üveggel eladó.


Kérdezz,van más is! Elöl bőséges, hátul már elég szűkös a hely, de gondos a kidolgozás, tartósak az anyagok. A szerencsétlen formájú csomagtér -nyíláson bajosan férnek be nagyobb tárgyak, a jobban használható Avant csomagtere meg kicsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések