2018. február 5., hétfő

Leier teatrum térkő

Térkő - és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldás t. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. Megjelenésében fontos a tiszta vonalak, szigorú formák, finom fugák alkotta összhang. Finom megmunkálása kellemes járásérzetet, szilárdsága nagy terhelhetőséget biztosít.


Ideális termék kombinált funkciójú tereken történő felhasználásra.

Megfelelő színválasztással meleg hatást kölcsönöz a burkolat környezetének. Termékeinket ( térkő , viacolor, betonlap) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. Aktuális térkő , betonlap és viacolor akcióinkat megtalálja a kezdőlapon, vagy érdeklődjön szaküzletünkben.


A burkolat mintázatából adódó igényesség nagyobb tereken mutatkozik meg. A TEATRUM térkő finomszórt felülete visszafogott, időtlen eleganciát sugároz. Kombinált méretekből készült csomagolás. Leier Piazza térkő 20x10xszürke.


Kapcsolódó termékek.

A weboldal a működése során saját, illetve harmadik fél által elhelyezett sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében, valamint a szolgáltatásaink fejlesztéséhez nélkülözhetetlen látogatáselemzéshez. Sík felülete letisztult optikai hatást kelt. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A különböző lerakási mintákkal pedig útmutatóval is szolgál Önnek a térburkoláshoz, és rajtunk keresztül partnere lesz kertje szépítésében is.


CASTRUM 8cm natur térkő. A térkő felülete még nedves állpotban is. LEIER KLASSZIKUS TERMÉKEK. Teatrum térkő Teatrum meliírozott Teatrum mogyoró. Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz).


Szeretné a térkő lerakását saját maga megcsinálni? Lépésről lépésre haladva leírjuk Önnek, hogyan kell haladnia, s a. DOMINIUM térkő A Domínium térkő strukturált felületének kialakítása lehetővé teszi műemléki és új építésű környezetben történő. Ha kedveli a természetes hatású burkolatokat, akkor tökéletes választás lehet otthona rusztikus burkolataként ház körüli vagy kerti járda burkolatként is.


Fino obrađena površina TEATRUM kamena navješćuje suzdržanu, bezvremensku eleganciju.

Sklad čistih linija, strogih oblika i nježnih fuga. MERCATO 6cm 30x, 20x2 20xtérkő. Variálható színeinek köszönhetően fantáziadús és gazdag formavilágot alkothat. Adatvédelmi tájékoztató Az Éptár Kft.


CAD szoftverekbe illeszthető BIM modellek és termékkönyvtárak készítését és publikálását. Stabilitást és megbízhatóságot sugall már a látványa is, de használata is stabilitást és megbízhatóságot biztosít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések