2018. február 7., szerda

Lanit plast domek

Zjednodušený montážní postup pro stavbu zahradního plechového domku ARROW DRESDEN. Principu konstrukce je u různých. Naše společnost je jedním z největších dodavatelů prosvětlovacích desek v České republice.


LanitStorage - kvalitní kovový zahradní domek pro uložení zahradního nářadí a potřeb. Vyrobený z pozinkovaného plechu a nabarvený vypalovanou barvou.

V nabídce velikostí. Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost,slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru!


Domek je vyroben z kvalitního smrkového dřeva a je dodáván povrchově neošetřen. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Standno se smontuje a hodně poslouží.

Společnost zabývající se velkoobchodním a maloobchodním prodejem trapézových, komůrkových a zámkových desek, plexisklem, polykarbonáty, světlíky, skleníky a dalším zbožím. Hlavními produkty firmy Lanit Plast jsou sice hlavně polykarbonátové a sklolaminátové desky, pro Baushop jsme ale vybrali ještě jiné produkty z jejich nabídky. Lanit plast dřevěný domek KARIBU QUBIC tm.


Maxtore 6xantracit. Filtrovat zrušit všechny filtry. Diskuse, recenze a videa. LANITPLAST TOMAS 4x 3cm. Akční nabídky na téma zahradní domek najdete na Skrz.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Tento model mádvě okna ve dveřích. Zahradní domky a altány Lanit Plast. E-shop - skleníky z polykarbonátu, zahradní skleníky ze skla, pařníky, zahradní pavilony, vchodové stříšky, zastřešení parkovacích míst, car porty, zahradní domky na nářadí, zastřešení pergol, polykarbonátové desky. Střecha a části podlahové konstrukce jsou žárově pozinkovany, stěny a zbytek konstrukce prošly elektrolytickým zinkováním.


Všechny nalakované díly jsou opatřeny kvalitní polyesterovou barvou. Společnost Lanit Plast je jedním z největších dodavatelů prosvětlovacích desek v České republice. Klasický pevný zahradní domek SOLID DAVID nabízí perfektní úložný prostor pro vaše zahradní nářadí.


GGAH 4šedý (2) Přidat do porovnání.

Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail. Nic Vám již neunikne.


Při výběru domku uvažujte jeho budoucí využití. V případě, že chcete využít domek spíše účelově na odložení, podívejte se na kompletní nabídku zahradních domků na nářadí nebo na menší dřevěné chatky.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések