2018. február 15., csütörtök

Bejárati ajtó zárcsere

Azért csak a tokban tartást emelem ki mert mert az eredeti ajtó zárbetét másra nem alkalmas de sokszor még a hívatott feladatát sem tudja ellátni. Amennyiben bejárati ajtó zárról van szó, más szempontokat kell figyelembe venni, mint mikor egy belső ajtóhoz választunk egy zárat. A bejárati ajtó a lakásunk egy fontos védelmi vonala. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen fajta bejárati ajtót használunk, de az ajtózár is nagyban meghatározó dolog.


A zárbetét méretét a bejárati ajtó vastagsága határozza meg.

Nem szabad hosszabb méretű zárbetétet behelyezni, mert az ajtósíkból kilógó része támadási felületet adhat. Talán az emberek tudatában két állandó szófordulat jelenik meg a biztonsággal vagy minőséggel kapcsolatban. Az egyik a jól hangzó acél bejárati ajtó , a másik a ponton záródó ajtó. Ha ez a kettő benne van a leírásban, hirdetésben, az csak jó és biztonságos lehet szerintük.


De ez a kínai ajtók esetében nem így van. Az ajtó javítása ráadásul nagyságrendekkel kevesebbe kerül mint egy új ajtó ára, nem is beszélve a járulékos költségekkel, melyek egy bejárati ajtó cseréje esetén felmerül. HiSec ajtó zárcsere tanácsok A HiSec ajtó zárbetétje ugyanúgy, mint maga az ajtó kínai, röviden szólva gyenge, nem megbízható, mindenkinek csak a kicserélését javasoljuk.


Bence, Hatvan, HiSec Sötétmogyoró színű acél biztonsági bejárati ajtó beépítése-Bence írta: Szeretnék köszönetet mondani, a mai nap megtörtént a bejárati ajtó beszerelése, amit profi munkaként tudnék jellemezni!

Bejárati ajtó csere. Magyarországon úgy, mint Budapest területén is a legelterjedtebb biztonsági eszköz a Kínai Biztonsági bejárati Ajtó , másnéven Hisec ajtó. Ha mindenféleképpen házilag akarnak zárcsere műveletet végezni, akkor először fel kell mérni a kínai ajtó szétszerelési lehetőségeit. Csak akkor szabad belevágni a zárcserébe, ha utána össze is tudják azt rakni! A tapasztalat azt mutatja, hogy tíz emberből kilenc eljut odáig, hogy a kínai bejárati ajtót szétszedi.


Ha körbeforog a kilincs vagy nem lehet lenyomni a kilincset megoldás a műanyag ajtó zárak cseréje. Műanyag ajtó zárcsere Budapest területén azonnal! Zárcsere -zárszerviz 10.


A védelmet a bejárati ajtó masszív szerkezete, a több ponton záródó biztonsági zár, a jó minőségű alapanyag, valamint a szakszerű beszerelés biztosítja. Itt is a leggyakrabban végzett munka az illesztés, pászítás, hogy az ajtó ne szoruljon, rúgjon, ne álljon el a toktól és a zárak könnyedén, biztonságosan működjenek kulccsal és kilinccsel is. Az ajtó élének teljes hosszában végigfutó zár típusokat találja itt. Többségüket a kilincs felhúzását követően lehet bezárni, vagyis kilincsemeléses működésűek.


Az alábbiakban gyártó szerint csoportosítottuk a zárakat mert lehetőség szerint a minél egyszerűbb csere érdekében érdemes típusazonos zárat keresni. Ezen kívül van még fix gombos HiSec ajtó kilincsünk is raktáron, amihez szintén hozzátartozik a képen látható zárvédő rozetta. A kilincsek ára bruttó 14. Mivel mi csak minőségi HiSec ajtó kilincsekkel foglalkozunk, azokból is az erősített változattal, ezért kerül ennyibe.


Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére.

Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Amennyiben a műanyag ajtó zár nem megfelelő minőségű, könnyedén be fognak jutni lakásunkba az illetéktelenek annak ellenére, hogy a bejárati ajtó számos ponton zár. Elzett, Roto, Ferco stb. Rövid időn belül kiszállunk Önhöz és segítünk elhárítani a problémát.


Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk. A műanyag ajtó zárcserét. Ajtónyitás, zárcsere , zárjavítás. Sürgősségi ajtózár nyitás. Zárszerelés, zárcsere gyorsan, 0-óráig, Budapest és környékén akár órán belüli kiszállással.


Mindenképpen a zárcsere után ellenőrizni kell, hogy az ajtó megfelelően működik-e. Kiegészítő biztonsági zár, zárak felszerelése a műanyag bejárati ajtóra A Kulcskirály zárszaküzlet kész megoldást kínál arra a kérésre, hogy ne lehessen az ajtót befeszíteni. A betörők kifinomult módszerei ellen sajnos manapság már a külső rácsos, vagy hevederzáras megoldások sem nyújtanak megfelelő védelmet, ezért van szüksége Önnek is egy tökéletesen záró, betörésbiztos bejárati ajtóra!


Ha lakását egyedi Nívó fém biztonsági bejárati ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet. A szintén Miskolcon található, a Soltész Nagy Kálmán utca 87. Bemutatótermünkben megtekinthetőek a forgalmazott ajtóink.


Becsapódott kínai ajtók nyitását vállaljuk Budapest minden kerületében! HiSec bejárati ajtó nyitás és zárcsere Budapesten. Ilyenkor úgy nyitjuk ki az ajtót, hogy nem sérül sem a zár, sem az ajtó ! Kulcselvesztés, vagy zártönkremenetel miatt is vállalunk szakszerű ajtónyitást.


A zárnyitásnál a zárbetétet roncsoljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések